Hangi ücretsiz anti virüs programını tercih edersiniz?
Hangi Ücretsiz antivirüs programı
nodun deneme sürümü diye bir şey yoktur :) NOD un bnce burada şu yasal olamayan seriallerinden bahsediliyor.Neredeyse yüzde otuz insan sahte serialli nod32 kullanıyor.Geriye kalanların çoğunluğu da bilgisayarcının kurmuş olduğu program olan avast! ı kullanıyor.Gerideki azınlık da antivir,avg gibi ücretsizleri kullanıoyr.Çok az kişide marka bilgisayarla gelen lisanslı virüs programlarını kullanıoyr.E tabi para verip de KİS,NİS :)) ,Panda kullananların sayısı az.
ya arkadaşlar olayı abartınız gibime geliyor
ben nod32 deneme sürümü kullanıyorum ve nod32 için iyi şeylerde okudum
ama aynışeyleri avira içinde okudum ve avira tavsiyesi arasında kaldım
birde avg yi de met etmişlerdi
bende ya nod32 deme sürümünü kullanmaya devammı edeyim
yoksa avira yada avg nin free sürümlerinden birinimi kullanayım diye karar vermek icin böyle birşey yaptım
yardımlarınız için teşekkür ederim
Kaspersky diyorum. Bana yıllardır ücretsiz.
Gereksiz ! Foruma Konu Acmadan Once Acacagınız Konuyu Bir Arayın Var mı Diye.
Nod 32 diyenlere şaşıyorum , gerçekten hiçbir işe yaramayan arada sırada virüs bulmaya zahmet eden bir virüs programı bir de onu ben Lisanslı almıştım silip Avast yükleyince 18 virüs bulmuştu... Neyse bu verdiğin 3 şıktan , Temel İngilizcen yoksa AVG 'yi seç Türkçe desteğini çıkardı artık tamamen TR ama eğer ing.varsa Avira en iyisidir.
kusura bakmasın avg kasperden nod32 den daha ii
kasper 1 numara bir antivirüs buna katılıyorum.
nod 32 sistemindeki kendi virüsü nedeniyle ( birçok taramada sys lerde virüs bulup silemiyor) kendinden virüs bir antivirüs. Ön yargı değil bayadır tecrübe ettim ama ne yazıkki NOD32 okadar ahız şahım görünmedi bana
avg en azından sistemi dondurma özelliği var bu nedenle daha güvenilir bir yapıda.
güncell ve ayrıca sisitemi kasmıyor. Kasperin tek kötü yanı tüm kernel ve dllleri kitleyim sürekli gözetlemesi.,
sistem dondurmak kasmak değildir virüs için uygulamayı geçersiz kılmaktır.