Arkadaşlar Size Fırsat VErselerdi. Türkiye Dışında Hangi Ülkede Yaşamak isterdiniz.
Ve Neden Yaşmak istersiniz.
Hangi Ülkede Yaşamak İstersiniz ve Neden...
Avrupada yaşamak isterim çünkü insana insan olduğu için değer veriliyor parası olduğu için değil.
Karayipler veya Hawaii, diğer heryeri gezip görüp hevesimi alırım ama burlar ömrümü geçirmek isticeğim yerler...
Başta olmak üzere;
America
Sebebi: Gangsta yaşamın kralları ve temsilcilerinin çoğunluğu orada. Bunun yanı sıra yaşam tarzları ve ülkenin gelişimi gönlümü fethetmeye yetecek seviyede. Özellikle taşınırsam öncelikle NewYork 'u düşünüyorum.
* İçimi dökmemi sağladığı için ve konuyu açtığı için corpixx arkadaşımıza Teşekkürlerimi İletiyorum. :)
Başta olmak üzere;sebepler sağlammış yani. yanlız o "gansta" yaşamına sonradan girmeye çalışanlara ters şeyler olabiliyor. ha birde new york'u filmlerde gördüğünüz gibi sanmayın, çok sıkıcı bişehir. giden türklerde ordan gelen new york'lularda öyle diyordu sorduğumda, gerçi ilerde gidip görmeyi planlıyorum ama kısa süreligine, maksat bulunmuş olmak.America
Sebebi: Gangsta yaşamın kralları ve temsilcilerinin çoğunluğu orada. Bunun yanı sıra yaşam tarzları ve ülkenin gelişimi gönlümü fethetmeye yetecek seviyede. Özellikle taşınırsam öncelikle NewYork 'u düşünüyorum.
* İçimi dökmemi sağladığı için ve konuyu açtığı için corpixx arkadaşımıza Teşekkürlerimi İletiyorum. :)
Ülkemizden biz de memnunuz, "...Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüdâ.." duyguları dile getiriyor zaten ama yurtdışı dendiğinde ben Osmanlı'nın izinin olduğu heryerde (vatan sayılır aslında ama..) yaşarım,yada yaşamak isterim...hicazdan makedonyaya,endülüsten otrantoya... farketmez
İyi böyle,sadece gezip görmek istersem mısır,japonya,buzullar,fransa,okyanuslar,yağmur ormanları,daha çokda bana dünya turu lazım:D