hangi ürünü tercih etmeliyim

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
akustika
18-02-2004, 07:22   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj

sayın chip editörüm ve donanım inceleyen arkadaşlarım. donanım bölümünüzü inceledim ve görüntü yakalama kartlarıyla ilgili inceleme yapmadığınızın farkına vardım. sizin bilgilerinize ihtiyaç duyarak yardım istemekteyim. sony dcr-trv 355e D8 kamera sahibiyim. görüntüleri bilgisayara aktarmak için sizden yardım istiyorum. tv kartıyla kompozit ve 1394 ieee firewire arayüzünü kullanarak yaptıım kayıtlardan memnun değilim. bu nedenle görüntü yakalama kartı almaya karar verdim. fakat bu satın alma deneyimimi deneme yanılma olarak değilde bilinçli olarak almak istiyorum.
şu an aklımda canlanan marka pinnacle üzerine. fiyat aralıklarına göre gruplarsak ''pinnacle movie box DV, pinnacle studio delux'' diğer grup ise, ''pinnacle mobile DV, pinnacle DVclip, sonynin montaj kiti diye belirttiği V8 kit''  
belirttiğim ürünler üzerinde de görüldüğü gibi az çok ayırdığım bütçede kendini göstermektedir.
benim için hani render süresi çok uzun olur, yok kısa olmalı gibi bir zaman kaybı söz konusu değil. benim için önemli olan hangisini alırsam görüntü kalite kaybı en az olur.
çünkü  şimdiye kadar elde ettiğim görüntülerde işlenmemiş avi formatlarındaki görüntü kalitesi  kaliteli değildi ki birde VCD yada SVCD formatlarına sıkıştırınca iyice çamur gibi bir görüntü elde ediyorum. buda kameranın hakkını veremediği için kabul edilemez oluyor. kasetlerin fiyatıda malum her zaman kasetde alamayacağım için hardware seçimini mantıklı buldum.
bu konuda bana yardımcı olursanız çok ama çok minnettar kalıcam.
2 haftadır bu konu üzerine araştırma yapmaktayım ve maalesef elime somut bir kanı geçmiş değil.
şimdiden ilginize teşekkür ederim. saygılarımla...