En İyi Virüs Programı Sizce Hangisi..
Not:İyi Bildiğim İlk 13 Virüs Pogramını Koyabildim Sadece.
ßenim Favorim KasperSky Nod32yi de severim.
Hangi Virüs Programı ANKET!!
yeah kaspersky birinci
antivir destekçisiyim.. ilk kez denediğimden beri bir daha bırakamadım. üstelik bu programı bana tavsiye eden antivirüs programı satın almak istediğim bir bilgisayarcıydı. "ne gerek var almaya. ücretsiz antivir i kullan. güzel ve başarılı bir program. bende onu kullanıyorum bak." diyerek bana antivir i gösterdi. o zamandan beri antivir vazgeçilmezim(tabi daha sonra daha çok bilgi edindim antivir hakkında). arada başka antivirüs programıda denedim(nod32 falan)(tabi antivirle beraber :D). ama gördümki antivirsiz olmuyor.
Halihazırda viruslerin cirit attığı makinaya antivir kurdum. Antivir virusleri silemediği gibi makineyi de kilitledi. Ama temiz makinaya kurarsanız neredeyse hiç virus bulaştırmıyor. Antivir işe yaramayınca Kaspersky kurdum. Silebildiği tüm virusleri temizledi. Restart istedi ve kalan virusleri de temizledi. Bitdefender, Norton, NOD32, Zone Alarm, AVG, Avast, Avira hepsini denedim.
Bence menüsündeki detayları ve veritabanını saatbaşı güncellemesi ile 1 numara olmayı Kaspersky hakediyor.
bence kaspersky, avast, panda , nod32 bunlar berbat bende bi virüs var bunların hiç biri bulamadı virüsün ismi rarcrake.exe. başıma bela oldu bütün rarlı dosyalarımı mafetti. şuan başka virüs progrmlarını deniyorum. işe yarayan olursa ben onu kullancam:D
En iyisi Panda Global Protection 2009 süper bişey lisanslı olarak 2010 sürümü çıktı onu alacağım
en iyisi McAfee VirusScan üstüne tanımam 2 yıldırda kullanıyorum
kaspersky internet security. sürekli download yaptığım için kapatıyorum yavaşlatıyor interneti. haftada bir açıp tam tarama yapıyom o kadar xD
şu g-data denen yazılımdan kullanan yokmu acaba merak ediyorum ama durup dururkende hali hazırdaki düzeni bozarak sisteme virüs testi zede yapmak istemiyorum dandik bir antivirüs testi uğruna.ram 2 gb ise windows vista yada windows 7 kullanıyorsan ortalama 100 mb ram yiyebiliyor.
internet konusunda çok iyi acımıyor normal ayarlarda viruslere.
hızı çok iyi.230 mb kurulm dosyası iniyor! işletim sistemi kuruyoruz sanki.