Microsoft Security essentials Hiç Kasmaz :)
hangi virüs proğramı yüklemeliyim
ben 4 senedir antivirüs kullanmıyom kullanmayı bilene virüs bulasmaz sadece truva atı ve spam temizleyici programlar kullanıyorum antivirüs sistemi acayip kasar ha tabi birde hersey için izin alman gerekecek )))
Çoğu arkadaşımız soruyu soran kişinin sistemini görmeden yorumda bulunmuş.
P4 işlemci ve 1GB ram li bir bilgisayarın işlem yapma kabiliyeti bellidir. Günümüzdeki tarayıcıların ve web sayfalarının işlem yoğunluğu pek hesaba katılmamış gibi görülmektedir.
Bu da antivirüs uygulamalarında ne kadar duygusal davrandığımızı göstermektedir.
:=) işlemci ram seçmez. Adam windows XP kullanıyor. 64-bit işletim sistemi değil ki. Bu arada Norton'u update et :=) 5 den sonra versiyonu var :=)kesinlikle haklısın,norton kesinlikle kasmaz,kastığını idda edenler kassa kassa çok bildiklerini sandıkları için kendilerini kasıyorlardır...........Sorusu olan arkadaş ,
Eğer sistemi yormayan sisteme uyumlu bir birüs programı istiyorsan sana tavsiyem norton 360 olacaktır. hem ekstra destekleri hemde sistemin konusunda aylık rapor vermesi ve türkçe desteği ile güzel bir seçim olacak. Norton çok kasıyor diyenlere de bakma. Onlar kullanmayı bilmediklerinden sallama pozisyonundalar. En güzeli kendin deneyip gör.
Avira ücretsiz, sistemi yormayan güzel bir programdır tavsiye ederim.
bence eset smart security 5 kur microsoft bende kasıyor norton da eskidi ama karar senin
Advanced System Care With Antivirüs 2013 gayet başarılı hemde pc yi onarıyor.bunu istemezsen avg internet security i dene o da güzel
Bu tür hangi antivirüsü kurmalıyız, intel mi amd mi, nvidia mı ati mi, kime zekat vermeliyiz konularını ve yanıtlarını görünce aklıma koyun sürüleri geliyor artık valla. Hani bir baştan biri meeler, sürünün kalanı akşama kadar mee mee diye devam eder. Hakkaten aynı hesap...
valla ne kur demiyecem ama norton kurma çok kasıyor
sagoist sormuş:bu sisteme xp gider tabi ki de eset smart security 3.0.672 sınırsız kullanım vista ve windows7 için microsof security essential ya da avira 2012 free öneririm
bilgisayarım kasıyo hangi virüs proğramı seçmeliyimSoru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
intel R
4 CPU
3,06 GHZ
3,07 GHZ
1,00 GB RAMİnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0; BTRS129253; .NET CLR 2.0.50727; .NET4.0C)
ESET Smart Security 5, hem zararlı yazılımları yakalama konusunda hem de performans konusunda, alanında çok sayıda ödül almış bir güvenlik yazılımıdır. Minimum sistem kaynağı kullanarak çalışması da sizin beklentilerinizi karşılayacaktır. ESET Smart Security 5 ile ilgili detaylı bilgi için http://www.eset.com/tr/home/products/smart-security-5/ adresini kontrol edebilirsiniz. Ayrıca, 30 günlük deneme sürümümüzü de http://www.eset.com/tr/download/ ... /?installer=offline adresinden indirebilirsiniz.
deep freeze kur sadece c yi koru bence sana ilaç olur.bu ram le anti virüs proğramına falan gerek yok.aslında ram çokda pahalı birşey değil alabilirsin
1 gb ram ile mcrosoft security ideal, 2 gb lık ram için, kaspersky internet scurity veya pure
avaset free edition 7.0 ı indir kur ücretsiz kayıtta olunuyor
Bilgisayarınızın donanınları güçlü olmadığından dolayı Microsoft Security Essentials veya Avira Antivir programlarını seçmenizi öneririm. Bunun yanında Panda Cloud ücretsiz programına da güvenebilirsiniz. Bir zamanlar kullanmıştım.