m.can ben panda hiç kullanmadım ama kendi gibi ağır kasıyor diyorlar şuan burdaki bilgililerden öğrendiğim kadarıyla mikrosoft güvenlik essentials en gözde olan yeni kasamı hafta sonu diziyim ilk bunu denemeyi düşünüyorum
hangi virüs proğramı yüklemeliyim
Sen önce +2 gb ram al derim.zaten DDR2 ler ucuzladı. Ha bu arada 2.00 çift çekirdek 2gb ram win7 de AVG kullanıyorum gayet rahat
m.can ben panda hiç kullanmadım ama kendi gibi ağır kasıyor diyorlar şuan burdaki bilgililerden öğrendiğim kadarıyla mikrosoft güvenlik essentials en gözde olan yeni kasamı hafta sonu diziyim ilk bunu denemeyi düşünüHayır zaten dediğim Panda Cloud. Panda'nın ücretsiz bir anti-virüs programı. Bilgisayarları kasacak kadar ağır değil.
Kaspersky bu yıl iddialı görünüyo Kaspersky 2012 İnternet security öneririm ..
Mereba Bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. olay şu internetten macro tipi bi dosya indirdim ve açmaya çalıştığımda Run time Eror 429 ActiveX component cant create object diye bi hata aldım
Sonra araştırdım bi forumda şöyle bi yazı vardı alıştırmak istediğin program bir ocx dosyası kullanıyor yani Active X
öncelikle bu programın kullandığı ocx i bulmalısın ve windows kayıt
defterine ( register) tanıtmalısın bu şekilde sorunun çözülebilir
tanıtmak için
işletim sistemin NT/ serisi ise
windows/system32 dizinine
9x serisi ise
windows/system dizinine dosyayı kopyalamalısın (ki zaten orda dır diye
tahmin ediyorum)
sonra başlat tan çalıştır a girip regsvr32.exe /i activex.ocx
gibi bir komut vermelisin,tabi burda activex.ocx yerine programın
kullandığı dosyanın ismini yazmalısın..
programın kullandığı dosyayı bilmiyorsan sistemden kaldırıp tekrar
yüklemen belki bir çözüm olabilir..
Denedim ancak yaptığımda şöyle bi hata alıyorum '' RegSvr32 AutoltX3.dll modülü yuklendi ancak DllRegisterServer Çağrısı 0x80070005 hata koduyla başarısız oldu diyo ne yapmalıyım acil yardım ederseniz sevinirim Acil bir şekilde
bak şimdi virüs programı yükleme eset online yükle lazım olduğunda güncelle tarat programfile de yüklü gözükür herzaman ama sen istediğin zaman kullanırsız.internete chromeden gir bilmedğin flashları bilgisayarına takma hayatta virüs derdin olmaz.
beyler kusura bakamyı buraya yazıyorum konu açmayı bulamadım sorunum şu
.rep uzantılı dosyayı nasıl video haline getirebilirim
(not:dosya oynadığım bir oyunun kaydettiği replay dasyasıdır.)
beyler kusura bakamyı buraya yazıyorum konu açmayı bulamadım sorunum şuÇeviremezsiniz diye biliyorum: http://www.dosyauzantisi.com/rep-dosyasi-nasil-acilir.rep uzantılı dosyayı nasıl video haline getirebilirim
(not:dosya oynadığım bir oyunun kaydettiği replay dasyasıdır.)
Yeni konu açma:
Microsoft Security Essentials ' dan başka bir şey sarmaz bu sistemi . AVira gibi ucuz çaplı şeyler de olabilir . Saygılarımla , İyi Çalışmalar.
Sakın Avast kurma! Bi kere kurmuştum kurduğum anda PC kitlendi silene kadar 50 kere yeniden başlattım Kaspersky kur netten bulursun keylerini :D
Onu bunu bilmem bilgisayar kasıyorsa eset kasmıyorsa da eset yılların tecrübesi azmı çektim kasan pc lerden ilacı eset.
Kaspersky. 1 yıllık lisans aldım, hiçbir sorun yaşamıyorum. kurduğumdan beri neredeyse 6 ay geçti hala sistem tıkır tıkır çalışıyor.
RAM takviyesi yapmanızı şiddetle öneririm.
Ancak bu haliyle Microsoft Security Essentials en iyi ücretsiz çözüm olur. En iyi ücretli çözüm ise ESET NOD32 bence.
Eset Nod32 Antivirüs 4 standart versiyonunu kur yavaşlama yok.
Eset Nod32 Antivürüs 5 kasma var.
Avast sakın yükleme avastlı olan iki sistemimde çöktü kaspersky yükledim daha sonra gayet güzel gidiyor
Konu hortlatmayı acayip seviyorlar, adam antivürüsünü kuralı yıl olmuştur
eset smart security 6 beta kullan çok iyi http://malc0de.com/database/ bu sitede en güncel virüsler var eset bunları ya virüs yada potansiyel tehdit olarak görüyo...