Arkadaşlar şu anda Eset Smart Securty kullanıyorum memnunun. Ama artık sıkıldı yeni şeyler göremek istiyorum.
Sistemim
İşlemci P.4 3.0 GHZ HT
RAM 3 GB
Windows Vista 32-bit
Microsoft Security Essentials. Ücretsiz ve iyi bir güvenlik programı.
ücret verip en kral programı alsan yine giriyor virüs ücret ödemeyip kullanıncada giriyor
sen en iyisi MSE kur
Free olarak Avira Antivir ve Microsoft un antivirüsünü öneririm.
Ben yıllardır Avira Free kullanıyorum memnunum :)
Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar...
Kaspersky İnternet Securtiy 2012 yükledim arkdaşın lisansınıda aldım :D
Esete'te bilgisayrımı iyi korumuş kaspersky yükledikten sonra güncelleştirme ypatım ve tam tarama yaptım bir tane bile virüs bulmadı sistemide hiç ama hiç zorlamıyor.
Tam güvenlik istiyorsan Kaspersky PURE. Ama sistemi kasar ve bazı bağlantı sorunlarına neden olabilir. Denetlemediği şey yok adeta. Ancak böyle bir sorunda, ayarlar bölümünden programı pas geçmesini sağlayabilirsin. 3-4 ay Kaspersky PURE kullandım. 1-2 gün önce Eset Smart Security 5'i kullanmaya başladım. Sistem adeta rahat bir nefes aldı. Güvenlik kaygılarım pek yok. Çünkü zararlı uygulamalar, websiteleriyle işim olmuyor. Sistemi zararlı uygulamalardan korumaya çalışıyorum birkaç pratik yöntemle. Eset'in kalitesine güveniyorum, diğer işleri ona emanet ediyorum... :D
Ben MSE derim.Eset in 3. versiyonu çok kötüydü.Ha birde AVG 9 ve Bit defender adlı programlara bulaşma.Bir tarama yapıyor.Net 2 sekmede kasıyor.O kadar yani..
eset 5 nasıl olmus beyendınızmı arkadaslar.Ben çok beğendim. Eset 4'ün geliştirilmiş hali... Bazı yeni özelliklerle güçlendirilmiş. Kullandığınız antivirüs programı sisteminizi kasıyor (sisteminizin konfigürasyonu yetersiz anlaşılan) ise, o zaman hiç düşünmeyin Eset Smart Security kullanın... Pişman olacağınızı sanmam... :)