Intel Core 2 Duo E4600 @ 2.4 GHz
320 GB HDD
ATI HD 2400 PRO
3 GB DDR2 800 MHz RAM
Hangi Vista'yı yüklemeliyim?
Hangi Vista?
Hangisini istersen :). Benzer özellikli PC'm de Ultimate yüklü
Ben max-payne diğer kayıtta problem oldu yeni adım bu.ben genellikle oyun oynarım slayt yaparım aeroyu ve şeffaf pencereleri severim.buna göre aşağıdakilerden hangisi doğru cevap?
A)Home Basic
B)Home Premium
C)Bussines
D)Ultimate
E)Starter
F)Enterprise
Home premium snn için yeterli olacaktır.(ev kullanıcısı isen)
B)Home Premium, senin için yeterlidir,
yanlız 13 temmuzda rtm Win 7 çıkıyor onu yükle bence.
Hepsini kaldırır.Keşke benimki de öyle olsa...
ARKADAŞLAR BEN BU PC Yİ ALDIM AMA BİLMİORUM YA PEK MEMNUN KALAMDIM GALİBA. ANLAMIORUM Bİ İNCELER MİSİNİZ? Bİ DE BLUETOOTH VAR DİO AMA BULAMADIK. KURULMAMIŞ OLABİLİR Mİ? MASAÜSTÜ DONUO FLAN? :(((
HP PAVILLION DV6-1149 CORE DUO T4200 2.0GHZ 4GB 250GB 15.6" TAŞINABİLİR BİLGİSAYAR NU748EA Detay Bilgisi
İşlemci Intel® Pentium® CoreDuo T4200 2.0 Ghz 1066 MHz 1 MB L2 önbellek
Sistem Belleği 4 GB (2+2GB) DDR2 667 MHz Max:8 GB
Ekran Kartı ATI Mobility Radeon HD 4530 512 MB Ekran Kartı (max 1790 MB) belleği
Ağ Kartı 10/100/1000 Gigabit Ethernet LAN
Sabit Disk Kapasitesi 250 GB 5400 rpm SATA
Optik Sürücü Çift Katman desteğine sahip Lightscribe Super Multi DVD Yazıcı (+/-R +/-RW) +/-RW)
Batarya 6 Hücreli Li-Ion batarya (KS524AA) -- 90 W AC Güç Adaptörü
Klavye 101 tuşlu, uyumlu klavye, Numerik keypad.
Ekran 15.6 WXGA (1366 x768 ) Diagonal Yüksek Tanımlı HP Brightview Infinity Ekran / Tümleşik Stereo
İşletim Sistemi Orijinal Windows Vista® Home Premium (32 bit) İngilizce/Türkçe Dil seçeneği
Boyutlar 378 mm (G) x 258 mm (D) x 340 mm (Y) 3,14 kg
Geliştirilmiş Portlar 4 USB 2.0, 1 HDMI konektörü, 1 eSata konektörü, 1 VGA bağlantı noktası, 1 RJ45 ethernet konektörü, 2 kulaklık çıkışı, 1 mikrofon girişi, 1 IEEE 1394, uzaktan kumanda kızılötesi bağlantı noktası
Kablosuz Haberleşme 802.11b/g WLAN
Aksesuarları HP Mobile Uzaktan Kumanda
Bellek Kart Yuvası 5'i 1 arada tümleşik Dijital Medya Okuyucu
Açıklama Microsoft® Works 8, Microsoft® Internet Explorer 7.0, Windows Mail, Adobe® Reader 8.0, Windows Media Player, Windows Photo Gallery, DVD Play, Windows Movie Maker,Windows DVD Maker, QuickPlayfor Windows
Vista Home Premium hepsinden iyi yazmış biri. Saçma olmuş biraz. Eğer sisteminiz destekliyorsa en iyisi ultimate'tir. Home Premium'da olmayan ekstra özellikler ve hatta Microsoft'tan yapılan açıklamaya göre sadece Ultimate için hazırlanacak programlar var...
Always starter ramdan tasarruf edin,işlemci gücüüzü,ekran kartı performansını oyunlara harcamasını sağlayın...Aeroya değil.Always starter windows 7 / Vista Starter