firefox daha kullanışlı. dahagüvenilir. daha az yer kaplıyor. ve karışık kod karmaşası yok
HANGİ WEB TARAYICI DAHA İYİ?
- 1
- 2
e ben internet explorer da yahoo toolbar ile tab lı kullanıbı sağlayabiliyorum:DDD
Bırakın bu Firefox olayını arkadaşlar....Sanki moda olmuş..Firefox kim yaaa...testlerde bırakın windows'u Linux ta bile ,kendi alanın da operayı yenemedi....Allah aşkın...herkes biliyor....Bugüne kadar edindiği tecrübe ile taaaa 9. sürümüne gelen Opera şu an en hızlı,en kullanışlı,en sorunsuz,en tabli ve en kaliteli browserdır....
Opera hakkaten çok iyi.Bende deneme amaçlı firefox kullandım bi ara fakat birde firefox un eklenti çılgınlığına kapılınca internette gezinme hızımın gözle görülür derecede yavaşladığını gördüm.Ayrıca firefox un sistem kaynaklarından yemeye başlaması da cabası.Böylece firefox un tek avantajı olarak düşündüğüm eklenti çeşitliliği avantajı da bence dezavantaja dönüştü.
arkadaslar baktim hic kimse solememis walla ben soliim myie2 deli bi program bi tane acin icinde 100 tane sayfayi ayni anda goruntuluebilionuz hem ie gunvenlik patchleriniide kullanio kendi patchleride war arama ozellikleri war google dan cok baska sitelerde arama yapabilior flash icerik kaydetme ozelligi war daha guvenli guvenmedigi icerigi size sormadan KABUL etmior bolece huvenmediniz linklere girmionuz mesala google dan bi arastirma yaptiniz linklere baqmadan actininz o guvenmiosa size soruo illaki cok iyi ben deneyin derim googledan yazip aratin indirin myie2
o myie2, maxthon internet browser ın diğer adı.
loisyarkadaslar baktim hic kimse solememis walla ben soliim myie2 deli bi program bi tane acin icinde 100 tane sayfayi ayni anda goruntuluebilionuz hem ie gunvenlik patchleriniide kullanio kendi patchleride war arama ozellikleri war google dan cok baska sitelerde arama yapabilior flash icerik kaydetme ozelligi war daha guvenli guvenmedigi icerigi size sormadan KABUL etmior bolece huvenmediniz linklere girmionuz mesala google dan bi arastirma yaptiniz linklere baqmadan actininz o guvenmiosa size soruo illaki cok iyi ben deneyin derim googledan yazip aratin indirinARKADAŞIM BEN DE SANA KATILIORUM MAXTHON YANİ MYİE2 1 NUMARA:)Son Düzenleme: judgemant ~ 04 Eylül 2006 23:46
- 1
- 2