Amd Athlon X2
Nvidia 9800 gt 1 gb
500 gb hdd
gigabyte M720-US3 anakart
2 gb ram
bu sisteme windows 7 nın hangi çeşidini yüklemeliyim?
Hangi windows 7 yüklemeliyim
Ev kullanıcısı için Home Premium yeterli. İşyerinde özelliklede Etki Alanına bağlı ağlarda kullanacaksan Professyonel sürümünü kur.
http://www.microsoft.com/windows/windows-7/compare/default.aspx
buradan karsilastirilmis bilgileri mevcut bak ona gore karar ver.
burdakiler hepsi uyar.
tbı kı orjinal almıcam korsan dururken :) professional kurayım o zaman.
teşekkürler yardım için.
Diğer sürümlerde var mı bilmiyorum ama ben ultimate kullanıyorum bit locker sürücü şifrelemesi çok işime yarıyo.
Aynen Mustafa Can'ın dediği gibi.
Hem istediğin dilde kullanabilirsin ultimate olursa.
Ultimate kullanıyorum gayette memnunun. :)
Ultimatede ev kullanıcısının hiçbir zaman işine yaramayacak bir ton ek özellik var. Kullanmayacağım şeyi neden kurayım. Dil mevzuuna gelince. Bilip bilmeden kuru sıkı atmayın. Yok Ultimateler hep İngilizceymiş de Türkçe dil yüklemek gerekiyormuşta. Ultimate nin orjinal Türkçe sürümü çıkalı nerdeyse 1 yıl olacak. Hem marketlerde orjinal kutusunda hemde internette gayriresmi sitelerde kaçak yollardan aylardır mevcuttur. Gidin Microsoftun sitesinden Win7 sürümleri karşılaştırmasına bakın. Home Premium ve Ultimateyi kıyaslayın. Ultimatedeki ek özelliklerin hangisi ev kullanıcısına lazım ona göre karar verin.
Dil sorunu ile ilgili bir şey ekliyeyim. Ultimate kesinlikle türkçe vardır.
Ayrıca Sadece ultimate te olupta diğer sürümlerde olmayan bir özellik mevcuttur. O da
Ultimate sürümünü güncellemelerle istedğiniz dile çevirebiliyorsunuz.
Örneğin türkçe kullanıyorsunuz. Güncelleme kısmına girip oradan arapça çince ingilizce fransızca almanca ..... birsürü var. Onları indirip istediğiniz zaman kullanabailirisinz.
Dil konusunda en avantajlısı zaten ultimate sürümüdür.Gerçi her konuda avantajlı o ayrı.
Dil sorunu ile ilgili bir şey ekliyeyim. Ultimate kesinlikle türkçe vardır.Starterdada yapabiliyorsun bunu bumu özellik ? ama gayri resmi yolla yapiliyorsada gayetde stabil sorunsuz yapilabiliyor
Ayrıca Sadece ultimate te olupta diğer sürümlerde olmayan bir özellik mevcuttur. O da
Ultimate sürümünü güncellemelerle istedğiniz dile çevirebiliyorsunuz.Örneğin türkçe kullanıyorsunuz. Güncelleme kısmına girip oradan arapça çince ingilizce fransızca almanca ..... birsürü var. Onları indirip istediğiniz zaman kullanabailirisinz.
Dil konusunda en avantajlısı zaten ultimate sürümüdür.Gerçi her konuda avantajlı o ayrı.
Niye daha kolayı varken hazır önüne koyulmuşu varken. Gayri resmi ile uğraşasın ki?Gayri resmi derkene ortada öyle bir durum yok program ile dil paketini atayip makineye reset atiyorsun zaten ultimate ve diger sürümler arasinda temel ayni sadece bazi sürümlere ek Microosft programlari cakilmis o kadar o program Microsoftun ultimate sürümdeki programinin yaptigi isi yapiyor