LOST ve Diğerleri...,,merak ediyorum nasıl bir sonuç çıkacak. ben LOST diyorum(;
Hangi Yabancı Dizi
Tabi ki de "How I met your mother" muthiş bir dizi.
prison break müthiş bir dizi tabii kide lost da öle house de fena deil
Supernatural'den başka dizi tanımam...
Buradaki dizilerin hepsini hiç kaçırmadan takip ediyorum 4400 hariç.Ama listede olmayan ve bence dünya tv tarihinin gelmiş geçmiş en iyi dizisini atlamışsın.Gerek senaryosu gerekse oyuncuların inanılmaz performansı ile çoğu zaman bir dizi olmaktan çıkıp verdiği yaşam felsefesi dersleri ve çokça kafamızı karıştırıp din nedir, yaratılmak nedir,hurafeler nedir,bizi yaratanın büyüklüğü nasıl bir şeydir gibi yüzlerce şeyi düşünmemizi sağlamasıyla ve aylardır dinlediğim ve hiç sıkılmadığım harika müzikleri ile ve inanılmaz güzel son bölümüyle Admiral Adama 'sı başkan Roslin i ,lee Apollo Adama'sı,Dr Baltar'ı ile sharon u ,altı numarası ve diğer numaralarıyla Battlestar Galactica diyorum.
1-Lost
2-Heroes
3-How I Met Your Mother
Bu kadar HIMYM'ci var mıymış burada ya
How I Met Your Mother benim tercihim de bu arada.
prison break
lost
supernatural
spooks
house
chuck
Buradaki dizilerden sadece House izlemediklerimin arasında fakat Battlestar Galactica nın olmaması gerçekten ayıp olmuş (: Lost u seven çoğu arkadaşım sonradan Battlestar Galactica yı izlemeye başladı.Ama ne yazıkki büyük finaliyle bitmiş bulunmakta.İzlemek isteyenlerin böyle bir diziyi kaçırmamalarını ve hemen temin etmelerini öneririm.Oyumu How I Met Your Mother a verdim fakat Battlestar Galactica olsaydı ona veriridim.
istediğin oldu;)bu dizi kaç sezon oynadı ve konusu nedir?galiba LOST a benziyor.o zaman hemen alırım;=)
Buradaki dizilerden sadece House izlemediklerimin arasında fakat Battlestar Galactica nın olmaması gerçekten ayıp olmuş (: Lost u seven çoğu arkadaşım sonradan Battlestar Galactica yı izlemeye başladı.Ama ne yazıkki büyük finaliyle bitmiş bulunmakta.İzlemek isteyenlerin böyle bir diziyi kaçırmamalarını ve hemen temin etmelerini öneririm.Oyumu How I Met Your Mother a verdim fakat Battlestar Galactica olsaydı ona veriridim.
Battlestar Galactica 4 sezon oynadı ve Lost gibi gizemler içeren bir dizidir.Bu dizi insanların Cylon adını verdikleri robotların evrim geçirip efendilerini yok etmesi ve geriye kalan otuz bin küsür insanın Cylonlardan kaçarak yeni evlerini (Dünyayı) aramaları üzerine kurulmuştur.Fakat dizi bundan ibaret değildir.Burada anlatsam saatlerimi alır.Merak edenler en iyisi temin edip izlesin.Ayrıca finalide mükemmeldi.Her güzel şey gibi bu dizide bitti.Ankete eklediğin için teşekkürler.
Tv de verilen diziler hep konmus gerci uyduda büsürü yabancı diziler var.. Ama bunların içinden tabikide Prison Break ve Supernatural derim....
hepsine oy vermek istiyorum
hepsi türk dizilerinden daha güzel
biri biriyle evleniyo onu aldatıyo
başka biri başka biriyle evleniyo aldatıyo
sonra aldatanlar birbirleriyle evlenip birbirlerini aldatıyorlar
neredeyse hepsinin senaryosu bu
program desen kadın programlarından geçilmiyo
yani türkiyede tv kadınlara işliyo hep aşk meşk filmleri ......