Arkadaşlar Ben Yarış Oyunu Alacağım Ama Hangisini Alayım ?
( Çabuk Yazarsanız İyi Olur Almaya Gşdeceğim )
Arkadaşlar Ben Yarış Oyunu Alacağım Ama Hangisini Alayım ?
( Çabuk Yazarsanız İyi Olur Almaya Gşdeceğim )
Tm Shiftti Değil Mi Yeni Çıkacak ?
Tamam Beklerim Zaten Az Kaldı !
Başka Öneri !
Pro Street Bu Bilgisayara Olurmu ? ( Pc Dandik Ama Olsun )
Marka / Model: Hp Compaq C712 Nr İşletim Sistemi:Windows Vista Home Premium (32-bit) İşlemci:Intel İntel Pentium Dual CPU T2310 @1.46Ghz (2 CPUs) Anakart: Bilmiyorum
Ekran Kartı:Intel Mobile İntel 965 Express Chipset Family 256 Mb Ses Kartı:Conexant Hd-Audio SmartAMC HD2 Internet Tarayıcı:Mozilla Firefox Antivirüs Yazılımı:NOD32 (Eset)
Underground2 Var Onu MU Oynasam ?
O bilgisayar icin gidip oyun alma. Calsitirmaz calistirsada cok kötü acar. Grafikler berbat olur zevk alamazsin
o bilgisayarda oyun oynanmaz.ama undergraund 2 yi çalıştırır
ea nın çıkarmış olduğu nfs shıft videolarına bakılınca mükemmel bir oyun olduğu şimdiden anlaşılıyor.tavsiyemde 1 numarayı alıyor.2.sırayı grıd takip ediyor ve 3.çü olarak yine nfs den undercover diyorum ve noktayı koyuyorum.
şimdi bende nfs shift diyorum videolar güzel görünüyor ama grid olabilir
Evet Zaten Öyle Yapıcam !
Başka Soru Toplama mı ? Marka mı ?
Markaysa Hp Mi ? Sony mi? vb. mi?
Bence marka pc al. Neden dersen markalar biraz pahalıdır ama parçaların en uyumlularını bir araya getirdikleri için sorunsuz bir pc sahibi olursun. Ben profesyonelim diyorsan; topla süper pc takır takır oyun oyna. Bir de su soğutma sistemi yaptır kapatmadan günlerce oyun. :D
Bence marka pc al. Neden dersen markalar biraz pahalıdır ama parçaların en uyumlularını bir araya getirdikleri için sorunsuz bir pc sahibi olursun. Ben profesyonelim diyorsan; topla süper pc takır takır oyun oyna. Bir de su soğutma sistemi yaptır kapatmadan günlerce oyun. :
geçen sene toplama pc aldım pişmanım doğru düzgün bi değişiklik yapamıyorsun garanti bitene kadar en iyisi git al toplama pcni uzman birisine susoğutmanıda kurdur oyna babam oyna toplamak istersn yardımcı toplama pc almak forumda gerçekten uzman kişiler var
Evet Süleyman. Abi Toplarsın Dimi ?