Arkadaşlar yeni bilgisayar alacağım 2 tane seçtim kendime ama ikisi arasında karar veremedim. Bilgisayarı ağırlıklı olarak oyun için alıyorum benim ihtiyacımı oldukça karşılasın kasmasın rahat edeyim
Sizce hangisini alayım ? Neden?
Arkadaşlar yeni bilgisayar alacağım 2 tane seçtim kendime ama ikisi arasında karar veremedim. Bilgisayarı ağırlıklı olarak oyun için alıyorum benim ihtiyacımı oldukça karşılasın kasmasın rahat edeyim
Sizce hangisini alayım ? Neden?
Kardeşim kusura bakmayın ama gerçekten ben bu işlerden pek anlamam oyun oynarım sadece. Ne tavsiye ediyorsunuz ?
Kardeşim kusura bakmayın ama gerçekten ben bu işlerden pek anlamam oyun oynarım sadece. Ne tavsiye ediyorsunuz ?İşte bizde burada senin gibi kullanıcıları bilgilendirmek için varız,yeni bir konu açarak bütçeni belirt ve ve şu an elindeki bilgisayar parçalarınıda belirt ve sana toplanan sistemi al,inan çok çok daha performanslı olur.Örnek: Bütçem 2000 TL bana oyun amaçlı kasa+monitör+klavye-mouse toplarmısınız ?
Şu anda benim elimde olan parçalar 80Gb HDD Sata/klavye-mouse var
Umarım anlatabilmişimdir ?
Arkadaşlar yeni bilgisayar alacağım 2 tane seçtim kendime ama ikisi arasında karar veremedim. Bilgisayarı ağırlıklı olarak oyun için alıyorum benim ihtiyacımı oldukça karşılasın kasmasın rahat edeyimarkadaşım linklerdeki bilgisayarlara baqtımda beşpara etmez biz sana toplayalım en iyisi en güzelinden ama amd tabanlımı yoksa intelmi sen önce onu söle intel dersen biraz tuzludur onuda baştan söleyim :)Sizce hangisini alayım ? Neden?
Toplama bilgisayar başına bela olur...Niye bela olsunki ?
elindeki parçaların ismini bile bilmiyorsundur belki..
Burada toplanan parçaların listesini verir İnventus-Teknobiyotik-Vatan Bilgisayar gibi yerlere onlarda sistemi toplarlar hepsi bu ?
(Ama bir yerdede haklısın hiç bilmeyen biri için gerçekten zor bir iş olur)
İlk olarak şu marka pc leri gördüğünüz yerden arkanıza bakmadan kaçın gidin ve aslada yanaşmayın
Benim şahsi görüşüm Core i5 li pc den yanadır ama kendin topla derim daha ucuza mal edersin. Sanmaki o BF3 ve içindeki Windows beleşe geliyor onu senden hayli hayli çıkarıyorlar,
İlk olarak şu marka pc leri gördüğünüz yerden arkanıza bakmadan kaçın gidin ve aslada yanaşmayınaynen arkadaşım sana katılıyorum adı kampanya ama onun parasını kat ve kat çıkarıyolar maksat müşteri çekme başka bişi değil vede şöle bişi var 500gb harddisc die geçerler ama önbelleğini göstermezler 16 mb mı 32 mb mı belli değil anakart desen ne markası belli ne bişi alacan garanti küpürünü yapıştırırlar kenarına kasayı açmaya kalkamasın garanti kapsamından çıkar eskiden bende bi hazır pc almıştım o yüzden artık akıllandım :) bir mağdur olarak tavsiye etmem clariss anlıcan toplama al sen bize bi bütce söle biz sana yardımcı olalım
Benim şahsi görüşüm Core i5 li pc den yanadır ama kendin topla derim daha ucuza mal edersin. Sanmaki o BF3 ve içindeki Windows beleşe geliyor onu senden hayli hayli çıkarıyorlar,
Arkadaşlar yeni bilgisayar alacağım 2 tane seçtim kendime ama ikisi arasında karar veremedim. Bilgisayarı ağırlıklı olarak oyun için alıyorum benim ihtiyacımı oldukça karşılasın kasmasın rahat edeyimUsttekindekinin ekran karti DX 10.1 ve giris seviyesi ekran karti büyük ihtimal suanki oyunlarin bir cogunu düsük cözünürlükte düsük ayarda acarken bile sorun cikartir.Sizce hangisini alayım ? Neden?
Ikincisi AMD'nin giris seviyesi ekran karti bunun daha düsügü A serisi islemcilerde gelen dahili ekran kartlari.
Bu durumda oyun oynamayi düsünüyorsan ikisini de tavsiye etmem... Eger tanidigin varsa toplamada yardimci olabilecek toplama almaya calis yoksa en azindan gtx 545 ve yukarisi yada Hd 66670 ve yukarisi ekran karti olan bir bilgisayar almaya calis.