Arkadaşlar ben bir bilgisayar alacağım ikisi de birbirine çok yakın
http://www.teknosa.com/Cultures/ ... egory=_DESKTOP_PC56#
http://www.bimeks.com.tr/urun/10 ... -3010-vn943ea-.aspx
Hangisini almalıyım?
İkinci bir soru olarak INtel q8300 mü INTEL q9300 mü daha iyi
TEŞEKKÜRLER...
Hangisi daha iyi(PC KIYASLAMA)???
http://www.bimeks.com.tr/urun/10 ... -3010-vn943ea-.aspx
bence bu daha iyi ona göre ben donanımcı deilim yazılımcıyım ama bu daha iyi anladıgım kadarıyla donanımcı arkadaslarb daha iyi bilir
Hazır bilgisayar almayın, toplamak daha iyidir.
biliyorum ama toplama için o kadar bilgiye sahip değilim sadece hangisi daha iyi onu öğrenmek istiyorum
eğer istanbuldaysanız vatan exa gold gibi bilgisayar mağazaları toplama işlemini yapıyorlar.
ancak donanımınızı ana hatlarını burdan belirleyinki cahil bir müşteri temsilcisi kafanızı karıştıra biliyor. örneğin kasaın psu kaç watt olmalı hdd kaç gb ve hangi marka işlemci kaç çekirdek alacağınızı belirleyin.
özellikle exa nın kadıköy şübesinde bilgili müşteri temsilcileri var, uyumlu bir sistem toplatıp deneyerek alabilirsiniz. ayrıca istanbul dışındaysanız telefonla ( internet sayfasında var ) kadıköy şubesini arayıp kendinize kargolata bilirsiniz.
ayrıca inventus bilgisayarın hazır sistemleride uyguındur.
veya
bütcenizi bilmediğim için bu iki örneği verdim. bildiğim kadarıyla sisteme ekleme vaya çıkarma yapabiliyorsunuz.
Teşekkürler ama ben sadece ikisi arasında bi kıyaslama yapmak istedim ikisini kıyaslarsak ne olur sizce
Azami bütçenizi söylerseniz, size parça önerilerinde bulunabiliriz. Onları toplatırsınız. En uygunu olur. Şimdi göz göre göre, iki kötü cihazdan hangisinin daha az kötü olduğunu söylemek çok içime sinmiyor açıkçası...
Teşekkürler ama ben sadece ikisi arasında bi kıyaslama yapmak istedim ikisini kıyaslarsak ne olurbenim şahsi fikrim ikiside deil. 1156 (p 55 ) pin veya 1366 ( x58 ) pin anakartlı bilgisayarlara bakın. yeni çıkan işlemciler bu anakartlara uyumlu ( i7 i5 gibi intel işlemciler ) bir kaç sene sonra işlemciyi değiştirmeye kalktığınızda 775 pin işlemci bulamaya bilirsiniz veya bir üst seviye işlemci beğendiğinizde sıkıntı yaşaya bilirsiniz.bütcenizi söylerseniz size hazır pc tavsiyesinde bulunabilirim ve arkadaşlar bulunacaktır. benim tavsiyem teknosaya bulaşmayın teknik servisi hakkında pek iyi şeyler söylenmiyor. şikayet var gibi sitelerdeki yorumları okuyun firmalar hakkında bilgi sahibi olursunuz. bir malı aldıktan sonra servis desteğide ve müşteri memnuniyeti çok önemli.
benim başıma gelen iki örnek
1. cep telefonum 3 aydır seviste mahkemelik olacağız bu gidişle ( iyi olmayan müşteri ilişkilerine örnek )
2. köklü bir teknolojik marketten ekran aldım mazeret bildirmeden ekranı başka modellerle 2 kez değiştirdim. bir problem çıkarmadılar. ( iyi olan müşteri ilişkileri :)
Siz bütçeyi yazın biz toplama yapalım
Hocam gösterdiğin bilgisayarları almak çok mantıklı değil şu anda. arkadaşların dediği gibi dah uygun ve daha kaliteli parçalar bulunabilir.
ASUS daha iyi gibi Hafızadan yoksa kafa kafalar Ama Hafıza önemsiz diyorsan Packard Bell