arkadaşlar anakar alacam MSI yoksa asusmu almalıyım ? hangisi daha iyi ?
hangisi daha iyi
eğer sadece 2 markadan istiyosan intel için msı z77 çipsetli anakart almanı öneririm.Amd düşünüyosan asus m5a97 anakartını almanı tavsiye ederim
Performanslı diye bir durum yok. Bozulmadıkça ikisi de çok iyi ama bozulursa Asus daha iyi ;)
yani oda teknik servistir garantidir ondan mı kaynaklanıyor ?Evet. Çizgi Elektronik bildiğim kadarıyla Asus ürünlerinde bi yıl fazla garanti süresi veriyor ve Çizgi Elektronik yılların firması işini güzel yapıyor. MSI ise yeni yeni bu kadar yaygın olmaya başladığı için bu konuda biraz geri kalıyor yoksa MSI kötü diyemem.
şatış sornası hagisini servis iyi onu araştırKatılıyorum. Bir ara bununla ilgili makale okumuştum. Satış sonrası servis sadece garanti, yedek parça değil daha fazlasıdır gibi bir söz yazıyordu.bozulduktan sonra hagisi faretmez.
Asus müşteri ile daha çok iç içe olan bir firmadır. Gerek yaptığı yarışmalar, tanıtımlar vs. Örneğin geçen aylarda sanırım Trabzon'du bir tanıtım vardı.
Buna bir örnek de TTnet'tir. Her ne kadar kötülesem, beğenmesem de TTnet bir sorunum olduğunda hemen halleden bir firmadır. Göze çarpan hususlarda fibernet vs diyen firmalarda sorun yaşanınca halledilmediği veya geç halledildiği de bir gerçektir. Ama TTnet her ne kadar diğer firmalara göre çarpıcı bir özelliği olmasa da müşteri memnuniyetini üstte tutan bir şirket. Evime kadar gelip kablo hattındaki sorunu halletmeleri, sorun hallolduktan sonra verdiğim numara üzerinden aramaları. Açmadığımda ise birkaç saat tekrar aramaları büyük bir incelik.
Her neyse konu TTnete geldi :) Kısacası MSI her ne kadar kalite de olsa "Sene1903"'ün de dediği gibi satış sonrası servis olarak Asus daha iyi diyorum.
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (240883) ~ 11 Ağustos 2012 00:23