Masa üstü bilgisayar için donanım arızalarında parça değişimi dizüstü bilgisayarlara oranla daha kolaydır
tv kartı gibi sonradan donanım ekleme şansı gibi buna karşılık sessizlik ve taşıma gibi özelliklerle de dizüstü bilgisayarlar evet sizin seçeneğiniz ne olurdu ?
Hangisi daha kullanıcı dostu
siz bi öss'ye girin.şehir dışında bir yer kazanın.ben sizi o zaman görücem.bakalım ne diyeceksiniz bu soruya.
(össye girmiş olanlara lafım yok .hepinizin yaşını bilemiyorum maalesef)
masa üstü pc en iyi oyun zevki
Iyy Laptop ların bataryası bozuluyor :( Mesela benim.
Birkere de ekranda çizikler çıkabiliyor :(
Masaüstü tabiikide. Laptopların arıza yaptırımı çok pahalı.
Kullancıya ve kullanım amacına göre değişir...
DİZÜSÜ pc gibisi yok ama oyunlarda masasüstü
İkisi de değil. Benim tercihim ayaküstü bilgisayar. Ayaküstü bilgisayar yeni bir terim (ben buldum) bu yüzden tarifini de yapayım; normal masaüstü bilgisayarı masa yerine rafa koyarsınız, yüksekte olduğundan oturamayacağınız için ayakta kullanmak zorunda kalırsınız :)
Bu şekilde bilgisayar kullanmak daha verimlidir, ayrıca altınıza bir de bant çekerseniz hem spor yapmış olursunuz... Uyuşuk, şişko ve hantal işçileri olan patronlara duyurulur...
Bazı dürümcü-kebapçılarda olur ya hani duvara dayalı küçük bir raf üstünde yersiniz... Beyoğlu/balıkpazarı kokoreççilerini gözünüzün önüne getirin...
Buna benzer bir (ayaküstü) internet kafe açmayı düşünüyorum, bütün bilgisayarlara da Microsoft'a inat olsun diye Linux kurayım. Ne dersiniz? Tutar mı?
Kullancıya ve kullanım amacına göre değişir...
Evdeki masaüstüm aylardır açılmıyor çünkü eve gittiğim yok ve evde başka kullanacak kişi yok. Dizüstümü hiç yanımdan ayırmam ve gerçekten işimi görüyor. Evine birkaç ayda bir uğrayan, günleri sağda solda geçen bir öğrenci olarak dizüstü kullanmak zorundayım.
pilemedun uşaum soru mozambikçe sorulmuştu :)
yav aslında bi web tasarımcısı yada grafik tasarımı gibi ağır işlemlerle uğraşan aktif zihniyetli arkadaşlar tabiki masa üstü ve klavye maus en iyisi de
bide şu laptoplara ezik işlemci takmasalar olmuyor işlemcisi iyi bu sefer 1 gb ram var buyur burdan yak ne işe yarar şimdi o alet ayrıca tamir de ayrı bir sorun :))
kullanıcıya göre diyelim bir kullanıcı en çok 2 yıl içinde kullandığı cihazın kurdu olup çıkıyor hatta kendi kendine format atmasını öğreniyor vesaire
kullanım amacına gelince genelde ofis işleri yapan bir insan olunca outlook gibi ofis araçları yada sosyal paylaşım sitelerinde geçiyor günü oyun oynamak yada grafik tasarımı gibi işler aklının ucundan bile geçmez
bir diğer kullanıcı modeli de önüne ne gelirse kurup incelemek hobisi haline gelmiştir oyun program işletim sistemi vesaire artık o laptopun çektiğini HTC HD 2 bile çekmeyecektir :)