arkadaşlar ben vista home premium almak istiyorum ancak bi noktada kararsız kalıyorum şimdi home premium da 2 secenek var birincisi yükseltme sürümü fiyatı 110 ytl diğeride full sürüm oda yaklaşık 200 ytl yükseltme sürüm sizce sorun cıkartırmı bu sürüm tam olarak nasıl calıyor xp üzerine kurdum diyelim bu xp yi silip vista mı kuruyor yoksa xp nin eksiklerini tamamlayıp vistaya mı ceviriyor
hangisini tavsiye edersiniz
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
844 mesaj
öncelikle yükseltme yapma yüksetme yaptığına bazı sorunlar çıkabiliyor sen en iyisi fuul surum al
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj
Quad-Coreöncelikle yükseltme yapma yüksetme yaptığına bazı sorunlar çıkabiliyor sen en iyisi fuul surummadem alıosan orjinal almısken tabikide quad-core'un dedigi gibi "full:)" sürüm al. otekiyle hic kafanı, karıstırma.
Ben Mavi Bilgisayar'dan tek başına OEM Windows Vista Home Premium 32-bit TR almıştım. ( http://www.mavibilgisayar.com/ye ... etayliBilgi&No=3433 )
4Murat'ın dediğini güvenilir kaynaklardan duymuştum ama bence uğraşmaya değmez; sen de bu OEM sürümünden al.
Diğer mağazalarda OEM sürümü ancak yeni bir bilgisayarın yanında alınabiliyor ama Mavi Bilgisayar OEM ürünleri tek başına da satıyor.
Son Düzenleme: Aras Yurtman ~ 30 Ağustos 2007 20:29