Sizce hangisi?Bence COD 4
Hangisinin sonu daha güzel?COD 4 mü COD 5 mi?
Cod 5 ile Cod 4 oyun moturunu yapan firmalar aynı değil ben her zaman Activision taraftarıyım.
4 ile 5 arasındaki oynanabilirlik farkını zaten hissetmiştir yıllardır COD oynayanlar. Gerek Multiplayer olsun gerek Single Cod 4 her zaman daha iyi diyorum.
Cod 5 e güzellik katan co-op opisyonu ve zombie'dir.
Oyun sonu olarak ise
Yıllara göre alındığında ikiside bir hoş bence
Griggs'in bizi kurtarırken ölmesi,Zekhaev'in Gaz'ın kafasına sıkması,Cpt.Price'ın ölmeden önce silahı bize fırlatması da onun göreve olan bağlılığını gösteriyordu.Rusların bizi kurtarması,arkadan gelen müzik,o atmosfer müthişti bence.Ben o yüzden COD 4 dedim.
Sanki biraz ''Spoiler'' verdim ama :D:D:D:D
aynen iğrenç sonlarla bizi bekliyo butun seride kalmasını bilmeyen gitmesini bilmeli bence artıj dursakar cok guzel olacak size diyorum cod yapımcıları
Bahsettiğiniz COD 5 ise ikinci dünya savaşını konu alan bir oyuna göre gayet güzel bir sonu vardı.COD 4 ise,nükleer bir savaşı durdurduktan sonra karşılaştığımız dramatik bir sonu vardı.Ben ikisini de bağendim.
cod 5 sonunda adam vuruluyor ya işte oyun bitti dedim ama senaryo gereğiymiş :)
cod 4'ün finaline kapılarak cod 5 için aşırı beklentiye girmişim o yüzden çok basit geldi. cod 4 'ün finali beni çok etkilemişti. kaptan price silahı uzattığında deli gibi saydırmıştım.
COD 4'deki final sahnesi şu güne kadar oynadıklarım arasında bir numaradır. herşey bitti derken zakaev'i cehenneme yollamanın zevkini hala unutmuş değilim:)
oyunlar arasında en cok küfür ettigim MW2 dir onunda ghost ve bizim yakıldıgımz an deliye dondurmustu beni :) ben her ikisinin sonunuda sevdim acıkcası..cod 5 te gururlu bir asker olarak bayragı dikiyoruz ve Almanya çöküyor Berlin alınıyor..Tarih sahnesi..cod4 te fantezi zaten..senaryosu karakterleri herseyiyle ayrı..zakhaev in indirilmeside bambaska zewk :)
Cod 5 de bişi yokki 4 daha ii :D
cod 5 teki olay ikinci dünya savası stalin vs hitler durumu...koskoca nazi imparatorlugunun gobegine dalıyorsun elemanları delik deşik edip en tepedeki bayragı degistiriyorsun ve imparatorlugu yıkıp dunyada ozgurlugu yaratıyorsun..eger azcık tarihle ilgili bilgi ve zewke sahipsen sonu gayet güzel 5 in :) o olayın sonundada Hitler kendi mekanında kafasına sıkıyor Rusların eline gecmektense sıkar giderim daha iyi mantıgı..tabi oyunda Hitler yok o ayrı..
Cod 5 in sonunu beğenmeyenler bir tarihe baksınlar bilip bilmeden konuşmayın 2.Dünya savaşında SSBC bayrağı dikince savaş bitmişti böyle tarihi bilip bilmeden konuşmayın adam bayrağı diktikten sonra devam mı edicek savaşmaya güldürmeyin ama cod 4 için birşey diyemem çünkü senaryo uydurulmuştu ama onun da sonu güzel di.