eet millet hangi oula gidiosunuz okulunzdan memnun musunuz yorumlarınız??
HaNqi oKuL ??
Zeynep Bedia Kılıçlıoğlu İ.ö.o Süper Okul :)
Özel Murat Fen Lisesi burslu olarak girdim burslu derken para vermeden malları gibi kullanmaya çalışıyorlar bizi çok gıcık hocalar var ama ne yapalım katlanacağız 3 sene kaldı =)ama öss başarı sı olsun ileride hayatın olsu parlak oluyr ama iğrenç bi 4 yılın ardından bu arada okulda 16 kız var 400 erkek=)
Özel Murat Fen Lisesi burslu olarakgirdim burslu derken para vermeden malları gibi kullanmayaçalışıyorlar bizi çok gıcık hocalar var ama ne yapalım katlanacağız 3sene kaldı =)ama öss başarı sı olsun ileride hayatın olsu parlak oluyrama iğrenç bi 4 yılın ardından bu arada okulda 16 kız var 400 erkek=)bizdede farklı değil ki.kız sayısı az.ve fen lisesini eziyorlar bursludiye.bir sürü para verip anadolu lisesine gelen var.onlar her zamanşanslı taraf elit kısım.
olimpiyatara girdin mi?girdim ama derslerden baya geri kaldığımı görünce çıktım.gircen olimpiyata o kadar çalışacaksın.sonra uluslar arası olimpiyatlarda madalya alacaksın vereceği ek puan derken.bi o kadar da dersten kaybedeceksin.bunları düşündüm kendimi sıkmak istemedim.ama bizim bir sürü arkadaş var madalya alan olimpiyatlara giren.tanıdığınız varsa sorun isterse
tabi canım.aslında ben de baştan çıkacaktım da.hoca da lise konularını bitir öyle çık istersen dedi.ben de bir seneye tamamladım.kimya olimpiyatındaydım.tüm kimya konularını öğrendim sonra olimpiyattan çıktım.şimdi ise öss denemelerinde ben fen-2 de kimya kurtarıyor.o bakımdan işe yaradı.
başlığı bn açtım ama yazmamışım
İskenderun tosçelik Fen Lisesi xD kadro bu yıl tamamlanancak. yani çömler gelince :) okul 2006da kuruldu. bn sewiyorum okulumu yurtta kalmanın bazı problemleri de oluyo açıkçası ama bni kolay kolay etkilemiyo :) ortam mükemmel arkadaşlıklar benim için.yapmak istediğiniz bi çok etkinliğe müsait zaten. Zaten bi çok spor dalında oldukça başarılıyız. bi de üstüne olimpiyatlardaki başarılar eklenince Hatayın gözde okulu haline geldi xD ama ilk mezunlarımızı verelim okulun kaderi o zaman anlaşılcak
Abdurrahhman ve Nermin BİLİMLİ Anadolu Teknik Lisesi
başlığı bn açtım ama yazmamışımşimdi neredesin artık bitirmişindir liseyi :)
İskenderun tosçelik Fen Lisesi xD kadro bu yıl tamamlanancak. yani çömler gelince :) okul 2006da kuruldu. bn sewiyorum okulumu yurtta kalmanın bazı problemleri de oluyo açıkçası ama bni kolay kolay etkilemiyo :) ortam mükemmel arkadaşlıklar benim için.yapmak istediğiniz bi çok etkinliğe müsait zaten. Zaten bi çok spor dalında oldukça başarılıyız. bi de üstüne olimpiyatlardaki başarılar eklenince Hatayın gözde okulu haline geldi xD ama ilk mezunlarımızı verelim okulun kaderi o zaman anlaşılcak