Harcamalarimizin bir kismini geri alma yontemi

James Scolfield
01-02-2022, 22:20   |  #1  
James Scolfield avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
0 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2022

Kripto paraların hayatımıza her geçen gün daha çok dahil olduğu şu günlerde, yaptığımız alışverişler için ödediğimiz paraların bir kısmını nasıl geri alabileceğimiz ile alakalı bir yazı yazmak istedim.

SocialGood isimli yaklaşık Mart 2018’den beri aktif olarak kullanılan Japonya merkezli bir uygulama var. Bu uygulama üzerinden anlaşmalı sitelerde yapılan alışverişlerde, uygulamanın o siteyle anlaşmasına bağlı olarak ödediğimiz miktarın yüzde 2.5 ile yüzde 100 arası tarafımıza SocialGood token(SG) olarak geri veriliyor(https://www.hizliresim.com/szoxvtv ). 1 SG tokenin değeri 0.5 ile 1 dolar arası değişiyor. Anlaşmalı olduğu sitelere örnek olarak Booking, Trip.com, Aliexpress, EBay, ZAFUL, Banggood ve Alibaba’yı verebilirim.

Süreç aşağıdaki gibi ilerliyor.

1. SocialGood Cypto Back isimli uygulamayı telefonunuza ya da tabletinize indirin ve bir hesap açın(Gerçek adınız, kimlik doğrulaması ya da kredi kartı ekleme gibi şeyler gerekmiyor).

2. Örneğin uçak bileti almak ya da otel rezervasyonu yapmak istiyorsunuz(yurt içi veya dışı farketmez). Bazı sitelerden( skyscanner, momondo gibi) araştırdınız ve en uygun fiyatlardan birini trip.com veriyorsa, SocialGood uygulamasından trip.com’un websitesini açıp uçak biletini alınız(https://www.hizliresim.com/d7y7uc5 , https://www.hizliresim.com/x4qqnzw, https://www.hizliresim.com/n03ymrf ) Burada önemli bir nokta var. SocialGood isimli uygulama sadece bir aracı ve sizden kimlik, kredi kartı vs istemiyor. Bileti uygulama üzerinde açılan trip.com’dan alıyorsunuz. Daha sonra yapılan alışveriş bir kaç gün içinde SocialGood uygulaması “Shopping History” kısmında gözüküyor (https://www.hizliresim.com/gqqgqvy )

3. Diğer bir örnek ise Ebay’den. SocialGood uygulaması üzerinden ebay hesabınıza giriş yapıp istediğiniz ürünü sipariş verin. Daha sonra yapılan alışveriş bir kaç gün içinde SocialGood uygulaması “Shopping History” kısmında gözüküyor.

4. Alışverişi yaptığınız sitenin anlaşması diyelim ki yüzde 50. Siz 100 dolarlık alışveriş yaptığınızda 50 doların karşılığı SG token 2-3 ay içinde uygulama hesabına gönderiliyor. SG tokenin değeri değişebildiği için bu 50 dolar bazen 30 bazen 70 dolar olabiliyor(https://www.hizliresim.com/5m5txa)

5. Uygulama hesaba gelen SG tokenlerinizi Bitmart ya da Bittrex borsalarına gönderip önce USDT ye sonra XRP(Ripple) ya da LTC (litecoin) çevirip sonra Binance TR ya da diğer Türk kripto borsalarına gönderip, daha sonra tl’ye çevirip banka hesaplarınıza çekebilirsiniz(XRP veya LTC’yi önermemin sebebi gönderim ücretlerinin çok düşük olması). Çok bilinen borsalar olmadığının farkındayım ancak SG maalesef şu an için bu borsalarda işlem görüyor. SG token daha çok alınıp satıldığı için ben Bitmart’i kullanıyorum. Bitmart’a üye olmak isterseniz yüzde 40 komisyonlu linkim: https://h5.bitmart.com/invite-gi ... u=yuz****gmail.comya da kodum: HytjA3 (https://www.hizliresim.com/4x39x6u , https://www.hizliresim.com/ijgfnph,https://www.hizliresim.com/3artza8)

6. Birçok uygulamada olduğu gibi bu uygulamada da referans sistemi mevcut. Referansımla üye olursanız 200 doların karşılığı SG tokeni hem size hem bana hediye ediyor. Tek şart referansla üye olduktan sonraki ilk 1 ay içinde en 30 dolarlık bir alışveriş yapmak uygulamanın anlaşmalı olduğu sitelerden. O yüzden tavsiyem bu sitelerden alışveriş planladığınız bir zamanda hesap açmanız(https://www.hizliresim.com/vqgcp1p )

Referansım: CVCL27 ya da https://referral.socialgood.inc/?id=CVCL27

Sorularınız olursa çekinmeden yazabilirsiniz.

İyi alışverişler,