hard dısk ARIZAMI VAR

HPQ-User
29-09-2008, 09:22   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

aways sormuş:
dun  format  attım  hersey  yolun daydı   format ısım bıttıyın de   c ve d  suruculerı   acılmadı hatta  verdı sebebı  nedır   ben bunu  ogrenmek ıstıyorum tesekkur  ederım

Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
amd işlemcı  var  sara dısk 80 gb rem  1024 ekran kartım 512 topalam dır

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 2.0.50727; InfoPath.1)

fondofspeed
29-09-2008, 10:33   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj

virüs bulaşmış tarattırırsan iyi olur

Semih Özyurt
29-09-2008, 15:01   |  #3  
Semih Özyurt avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
2,748 mesaj

dostum ne tür hata verıyor yazarsan yardımcı oliyim

Son Düzenleme: Semih Özyurt ~ 29 Eylül 2008 15:01
Hakuteiken
29-09-2008, 15:10   |  #4  
Hakuteiken avatarı
Yıllanmış Üye
215 mesaj

sağ tıkladığında otomatik çalıştır falan var mı ?? Buralarda bir yerde, ona karşı çözüm vardı.

YasarS
29-09-2008, 21:51   |  #5  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,238 mesaj

Bilgisayarımı aç yukarda araçlardan klasör seçeneklerini tıkla açılan pencerede görünüm yazar ona tıklayınca açılan seçeneklerden gizli dosya ve klasörleri göster seçeneğini işaretleyip biraz aşağıda korunan işletim sistemi dosyalarını gizle seçeneğindeki işareti kaldırın verdiği uyarıya evet deyin.Uygula tamam dedikten sonra açılmayan disk bölümlerine girin normal olarak girişe izin vermiyorsa yereldisk C ye sağ tıklayıp araştır seçeneği açacaktır.Açıldıktan sonra orda autorun isimli bir dosya olacak onu silin aynı şeyi öbür disk bölümlerinede yapın pencereleri kapatıp yeniden normal tıklayınca açılacaktır.Ayrıca sorun gidince aynı yerden dosyaları tekrar gizleyin

Son Düzenleme: YasarS ~ 29 Eylül 2008 21:56
turksoftware
30-09-2008, 03:36   |  #6  
Yıllanmış Üye
1,015 mesaj
YasarS
Bilgisayarımı aç yukarda araçlardan klasör seçeneklerini tıkla açılan pencerede görünüm yazar ona tıklayınca açılan seçeneklerden gizli dosya ve klasörleri göster seçeneğini işaretleyip biraz aşağıda korunan işletim sistemi dosyalarını gizle seçeneğindeki işareti kaldırın verdiği uyarıya evet deyin.Uygula tamam dedikten sonra açılmayan disk bölümlerine girin normal olarak girişe izin vermiyorsa yereldisk C ye sağ tıklayıp araştır seçeneği açacaktır.Açıldıktan sonra orda autorun isimli bir dosya olacak onu silin aynı şeyi öbür disk bölümlerinede yapın pencereleri kapatıp yeniden normal tıklayınca açılacaktır.Ayrıca sorun gidince aynı yerden dosyaları tekrar
kardeşim sağlam anlatmış bir dene sonucuda buraya yazmayı unutma.Olmasa ekran görüntüsü falan yapıcan,hata mesajına göre çözüm bulunacaktır inşallah.