hard diskim de problerm var

HPQ-User
24-07-2009, 20:18   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

rambo68 sormuş:
slm öncelikle benim sorunuma çözüm bulabileceğinizi umuyorum
2 gün önce pc m arıza yaptı bilgisayar cı arkadaşlar benim pc ye format atttı bilgisayarım işyerime getirdim fakat çalışmadı dedilert ki pc n de çok sayıda virus var tüm sürücülereini formatlamamız lazım bende de çok sayıda mp3 müzik olduğu için istemedim 2, bir hard disk takalım dedim xp yi ona kuralım diğer hard diski taşınabilir yapalım dedim tmm dediler içerisinde bulunan hardiski yerinde bıraktılar kutu olmadığı için hard diskimi sistem dosyalarınmı silip diskimdeki 3 bölümü birleştirmeye çalışmışlar fakat birleştirme yapamamışlar burda benim sorunum d sürücüsündeki verilerim duruyor fakat 3  olan e sürücüsündeki  verilerim yok olmuş burda aile fotolarım ve muhasebe programım vardı bu data larımı tekrar yeniden elde edebilirmiyim bu benim için çok önemli

Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
işletim sistemim mikrosoft vindows xp profosyonel
versiyon 2002 service pack 3
işlemcim amd atlon tm 64 3500+ 2.2 ghz  1.00 ram

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0; GTB6; InfoPath.1)

Süleyman.
25-07-2009, 00:08   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
16,587 mesaj

"Recover My Files" ve "Easy Recovery" programlarını deneyebilirsiniz. Fakat dosya kurtarmanın püf noktası, kurtarılacak disk veya disk bölümüne yeni veri yazmamaktır, bu çok önemli!

https://www.chip.com.tr/forum/Dosya-Kurtarma_t59458.html

Craterus
25-07-2009, 17:00   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
881 mesaj

Recover My Files bu programı bend kullandım ama kesin sonuç alabilirsiniz diyemem çünkü 2 senelik emeğim fotoğraflar ödevler müzikler vs... çöpe gitti arkadaşlarınız muhtemelen partition magic gibi işi sanal yodan yapan programlardan birinbi kullanıp işi berbat etmişler ki o program dada usta olamayn afallıyor siz yinede bu programı deneyin