Merhaba Değerli Chip Online üyeleri,
Hard diskimi taktığımda gerçek ismiyle okumadı, "yerel disk" diye adlandırdı ve girmeye çalıştığımda " H sürücüsündeki disket biçimlenmemiş.Şimdi biçimlendirmek ister msnz?" diye bir yazı çıkıyor. Fakat içinde benm çok değerli fotoğraflarım mp3 arşivim var. Yardımcı olursanız çok sevinirim...
Şimdiden Teşekkürler..
Hard Diskimi Biçimlendirmek İstemiyorum
forumlarda ara arkadaşım bu tip sorunla karşılaşan çok arkadaş var.
yaw bissürü yazılmış ama cevaplayan olmamış. eminim birçok arkadaş bu konunun cevabını bekliyor
Oyle ama coğuda görmeden sağlam bir yanıt veremez . Yani sistemi incelemek lazım buradan üstü kapalı bilgi pek bir işe yaramaz o yüzden arkadaşlar konulara yanıt vermiyor. Sen yinede sistemini bi antvirüs ile tarat ve temizle belki faydası dokunur.
yönet bölmnden baktım
disk sağlam fakat%100 boş gözüküyo ya:/
ya kardşm burda tüm sürücüler war ama benm asıl kurtarmam gerekeni göstermiyo
HARDDİSK SİMGESİNİN ÜZERİNDE SAĞ TUŞ YAPIP ARA KOMUTUYLA İÇİNDE BİLDİĞİN BİR DOSYA İSMİNİ YAZ ÖZELLİKLE DOSYA YAZ ÇÜNKÜ RESİM VEYA MP3 İSMİ YAZARSAN SADECE ONU AÇABİLİRSİN BULDUKTAN SONRA O DOSYANIN ÜSTÜNE TIKLA VE BİR ÜST DÜZEY YUKARI ÇIK DİĞER DOSYALARI GÖRÜRSÜN VE AÇTIKTAN SONRADA MUTLAKA İÇİNDEKİLERİ BAŞKA DİSKE ATARAK O DİSKİ BİÇİMLENDİR.AYNI ŞEY BAŞIMA GELDİ BÖYLE GİDERDİM.
başlat-çalıştır-cmd yaz açılan pencerede iki kere cd.. yapıp c: kalsın oraya chkdsk sürücü adı: (h:) /r yapıcan bekeleyecen işlem bitince ex,t de kapat restart yap bak bakalım açılmışmı:)
hdd nin içini arattır dosyalarını kurtat daha sonra biçimlendir de çünkü biçimlendirmeden bu sorun gecmezzzz
greenhouseMerhaba Değerli Chip Online üyeleri,
Hard diskimi taktığımda gerçek ismiyle okumadı, "yerel disk" diye adlandırdı ve girmeye çalıştığımda " H sürücüsündeki disket biçimlenmemiş.Şimdi biçimlendirmek ister msnz?" diye bir yazı çıkıyor. Fakat içinde benm çok değerli fotoğraflarım mp3 arşivim var. Yardımcı olursanız çok sevinirim...
Şimdiden Teşekkürler..
Sağ fare tuşuyla "Aç veya Araştır" deneyin. Güncel bir güvenlik yazılımıyla sisteminizi tarayın.
İçerisine Virüs Girmiştir ve büyük bir ihtimallede antivirüs programları da işe yaramaz onun bir özel yazılımı vardı ben de o yazılımı kaybettim flash disklerde uyguluyordum aygıta girişi engelliyor ve giriş esnasında biçimlenme istiyor....
Çözümü bulana kadar Otomatik Kullandan giriş yapmayı dene.. .. ...