sabitdiskim yukselmeli ama nasıl yuksetilıyo bilmiyom 2gb 8.5 e yukseltilir diyor maxtor
harddikler aşkına yardım___???[:(]
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.sen ne diyon ya
(biraz açarmısın)
ala ala overclock duydum ama ilk defa diske overclock çekildiğini duydum ala ala
O ne yahu?
OverRotate filan mı yapacaksınız?
OverSpeed filan da olur belki.
bilgisayarım penceresinden harddiskinin simgesine sağ tıkla disk sıkıştırma diye bişi var mutlaka yer kazandıracaktır ama performans acayip düşer ve sorun yaşayabilirsin
alıntı:
Gönderen : Diablo50O ne yahu?
OverRotate filan mı yapacaksınız?
OverSpeed filan da olur belki.
Cafer Bez Getirrrrr
[:o)]
Dostum "low level format" die bişey var, duymayan kalmasın, low level format sırasında ek olarak birkaç işlem yapıyorsun ve hoop harddiskin boyutu artıyor... Ama 2gb->8gb olurmu bilmem.. Araştırın, burdananlatmakla yapılacak kadar basit bişey değil...
Disk sıkıştırmayı herkes bilir ama kimse uygulamaz bence.
alıntı:
Gönderen : gunaysaybilgisayarım penceresinden harddiskinin simgesine sağ tıkla disk sıkıştırma diye bişi var mutlaka yer kazandıracaktır ama performans acayip düşer ve sorun yaşayabilirsin
valla ben bi seferinde hdd'de yeterli yer yok, daha fazla mp3 sigdirayim diye icinde bir miktar mp3 dosyasi varken hdd'ye disk sikistirmasii uyguladiim. baska makinaya slave olarak taktim hdd'yi. degerli mp3lerimin bir kismi yerinde yoktu. cok uzakta olduundan eski makinaya da takamadiim hdd'yi.. beniim hosuma gitmedi bu disk sikistirmaa olayii. ya da ben saaliklii uygulayamadiimm.
alıntı:
Gönderen : Eremsalsiz®Dostum "low level format" die bişey var, duymayan kalmasın, low level format sırasında ek olarak birkaç işlem yapıyorsun ve hoop harddiskin boyutu artıyor... Ama 2gb->8gb olurmu bilmem.. Araştırın, burdananlatmakla yapılacak kadar basit bişey değil...
Yavaş gel."Low Level Format" ne zamandır hard diskin boyutunu arttırıyor? Low Level Format sadece HDD üzerindeki cluster'ları test edip silmeye yarar daha fazlasına değil.HDD 'nin üzerindeki "Head","Cluster" ve "Sector" sayısı belli olduğu için kapasitesinin artması diye bir şey söz konusu olamaz.