efe sormuş:
Ben yeni bir bilgisayar aldım.bilgisayarı aldığım yerden birde pardus kurdurdum bilgisayarıma,sonra PC çöktü,bende PC,yi tekrar götürdüm aldığım yere,sabit diski yeniden bölümlendirdiler.PC,yi aldığım yerdeki çalışan bana dediki,C diskini 25 GB yapayım bu kadar yeter dedi bende sen bilirsin dedim.sonra eve geldikten ertesi gün.sağ alt köşede C dskinizde yetersiz alan var diye bir uyarı penceresi çıktı,bir anormallik olduğu belliydi,sonra PC,yi tekrar götürdüm.işyeri sahibi bilgisayarcı C,de gereksiz dosyalar varmış onları sildim dedi.15 GB,lık yer açıldı dedi.eve geldim,geldikten sonra baktım 15 Gb yer var,ertesi gün yine aynı uyarı çıktı.C,de yetrsiz disk alanı diye bir uyarı penceresi çıktı.ne olduğunu anlayamadım,biraz uzun oldu ama,benim sorum C,de ne kadar yer olması gerek,internet cafe,lerde bile C,ye 40 GB yer ayırıyorlar yeter dedi.fazla birşey yapmıyorsan dedi, C,ye ne kadar yer ayırmam gerek yardımcı olurmunuz.ayrıca kasada 256 GB,lık bir tane sabitdisk var,ben bir sabitdisk daha taksam,birine Windows diğerine pardus kursam olurmu.ha birde ben CHİP üyesiyim soruyu yazmadan giriş yapmayı unuttum, soruyu tekrar yazmamak için öyle gönderiyorum CHİP üyesi olmayanların sorularıyla pek ilgilenmiyorlar galiba,genelde unutuyorum giriş yapmayı.şimdi giriş yapsam soruyu tekrar yazmam gerekecek.
Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
Wndows XP SP3. 256 GB harddisk. 512 BM Ekrankartı. 1 GB Ram
İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; tr; rv:1.9.0.1) Gecko/2008070208 Firefox/3.0.1