harddiskim hasarlı kurtarılma şansı var mı nasıl kurtarabilirim
harddisk hasarli
DOSTUM EĞER HDD SORUNUN MEKANİKSEL YANİ BAD SECTOR VSS VARSA HDD Nİ HARİCİ OLARAK BAŞKA BİR PC YE TAK KISIM KISIM YEDEK ALMAYI DENE
EĞER HDD DEN SMART HATASI VERİYORSA BUNUN ÇÖZÜMÜ BULUNABİLİR DSİKİN ELEKTRONİK KART KISMI DEĞİŞTİRİLEREK BİLGİLERİNE ULAŞILABİLİR
FAKAT HDD Nİ HİÇ TANIMIYOR VSS SORUNU VARSA BUNUN İÇİN 2000-3000 £ VERMEN GEREKEBİLİR.
Selam. İlk olarak bu işi bilmiyorsanız kart falan değiştirmeye kalkmayın. Birebir aynısını bulmadan hiçbir faydası olmaz, zararı olur. 2. olarak hasarlı harddiskten veri kurtarma 2000-3000 dolara mal olmaz. O çok ekstrem bir rakamdır. 500-600 dolar civarına bu işi halledebilirsin. Tabii içindeki veriler buna değecekse.
merhaba arkadaslar. bu konuya benzer benımde bır sıkıntım var. benım casper modelınde bır leptop var. fakat bır sorun var bilgisayar acılısnta system not fount (işletim sistemi yok) diye bir hata veriyor.
ben hıc bır sekılde format atamadım. satalı xp cd sinı denedım sevures sys dıye bır hata verdı. bu konuada yardımcı olursanız sevınırım. şimdıden tşkederım...