Arkadaşlar Hardiski harddiski çalışır durumdayken masadan düştü ve düştükten sonra tekrar çalıştırdım birdaha ulaşamadım elektrik var lambasıda yanıyor fakat okumuyor aksilik ya garantisi de bi kaç ay önce dolmuştu . ben belki tamir edilebilir diye Logosoft'a yolladım. Aradan 1 hafta geçtikten sonra beni aradılar malesef yapılamıyormuş neyse harddisk 1 gün sonra elimde oldu bende içini açıyım dedim bi baktım adamlar hiç içine bakmadan yapışkanlar bile sökülmemiş yapamıoz diolar anlamadım gitti böyle şeymi olur neyse onlara daha sonra soracam :) Bende dayanamadım içini fln açtım harddiskin ve çalıştırdım ve kameraya kaydettim sizlerin yorumunuzu bekliyorum sanırsam kafa vuruyo ??? birde birkaç yerden duyduydum hardiskin aynısından alıp o içindeki diski alıp yeni aldığın harddiske diski takınca verileri alabilirsin bi bilgisayarcılara falan sor falan diyolardı öyle bi yöntemle verilerimi kurtarabilirmiyim acaba veri kurtarma şirketleri çok pahalıya kurtarıyorlar malesef o kadar para veremem :) ? içini açtığımdan dolayı bazı arkadaşlar harddiski kurtarman zor çöpe at diyolar ama hiçbir şekilde kurtarma şansımız varmı artık?? Sizlerin tavsiyeleriniz nelerdir arkadaşlar ?
ÇEKTİĞİM VİDEODA buRDA : http://www.youtube.com/watch?v=7 ... fu_in_order&list=UL
Taşınabilir harddiskim ;
WD MY BOOK STUDİO EDİTİON 1 TB - WD10EAVS CAVİAR GREEN SATA / 8 MB CACHE