BekoDarK sormuş:
Yaklaşık 1 ay önce (Diğer bilgisayarımda) format atayım dedim..
Formatı ben en az kendime ve arkadaşlarıma en az 20 kere attım...
Fakat bu sefer benim bilgisayarda bi sorun çıktı format güzel geçti Windows XP Pro SP2 sorunsuz bir şekilde atıldı fakat bilgisayarı yeniden başlattığımda "İşletim sistemi hatası" uyarısı aldım yine attım XP sonra yine aynı hata bu sefer Windows 7 Starter attım bu seferde aynı şey çıktı tekrar XP attım :D sonra bu seferde sadece açılış ekranı geliyor yani şu:
"Asus
Burada resim
Burada markası yazıyodu"
anlatmak istediğim bilgisayarı başlattığımda nası Casper'da Foxconn ekranı geliyor sonra windowsa geçiyor bende onu diyorum.....İşte oradan başka yere geçmiyor...
Sonra bilgisayarcıya götürdüm HardDisk bozuk dedi...Önümde orada o asus falan yazan yerde başlangıçta [Delete] tuşuna bastı Bios'tan farklı bişey çıktı sol üstte Amerikan resmi falan vardı aşşağıda yazılar yazıyordu 5-10 satır sonra duruyodu HardDisk bozuk demi napçam çok önemli bilgiler var onları kurtarmam lazım lütfen yardım edin...
Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
2 GB Ram, 512 Mb ATI Ekran kartı, Intel Core 2 Dou işlemcili,
512 GB HardDisk (ama öldü galiba? :D)
İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; tr; rv:1.9.2.13) Gecko/20101203 AskTbMP3R7/3.9.1.14019 Firefox/3.6.13 GTB7.1 (.NET CLR 3.5.30729)