e-mail adresine seagate bilgilendirme maili gönderecek (diskin seri nosu,model nosu,parça nosu,rma kodu falan yazar,kargoyu göndereceğin adreside verirler,ayrıca kargoyu gönderdikten sonra takip edebileceğin linkleride veriyorlar)..mail 1-2 gün içerisinde gelir,belki bu gece dahi gelmiştir e-posta adresine..mail gelince kontrol et ve bütün bilgiler doğruysa istediğin zaman kargo ile gönderebilirsin ki pazar günü kargo çalışmadığı için ancak pazartesi gönderirsin..daha önce belirttiğim gibi;diski korunaklı pakatle (ben ekran kartı kusuna koymuştum,sağına soluna altına ve üstüne güzelce köpük yerleştirmiştim,diskide baloncuklu naylon poşete sarmıştım)..kargoyu gönderirken adresin en başına ''rma kodunu'' mutlaka ekle (adres yazarken örneğin;ALICI:RMA 1004634702 Collection Point Seagate Istan UPS SCS INTERNATIONAL TRANSPORT LTD.)..kesinlikle kargo ücretini sen öde yoksa diskin olduğu gibi geri gelir (ptt kargo,4 tl civarı tutar)
diski biçimlendirmeye gerek yok ama içerisinde resim ya da önemli belgelerin varsa yedekle,çünkü sana sıfır kilometre disk gelecek:)ben kasadan söktüğüm gibi göndermiştim