AkbuluTR sormuş:
Öncelikle böyle bir hizmette bulundğunuz için teşekkürler. Yukarıda hakkında bilgilerini vermiş olduğum bilgisayarımın Hard Disk sorunu bulunmaktadır. Bilgisayarı başlattığım zaman hard diski görmesine karşın bilgisayar açılmıyor. Daha sonra çıkan siyah ekranda
c:\windows yükleniyor
şeklinde bir ifade çıkyor. bekliyorum 20-30 saniye sonra birçok hata veriyor.
c:\windows\system32 bulunamadı
tarzında bir yazı ile karşılaşıyorum. daha sonra bn bu harddiski SLAVE yaparak yeni harddiskime takılyorum(çalışan harddisk master halde). daha sonra pc açılıo. ardından bu bozuk harddisk F: sürücüsü olarak görülüyor.gir diyorum biçimlendirmek istiyormusunuz.(biçmlendirmeden girilmiyor galiba) sonradan NTFS olan harddiskimi FAT32 olarak biçimlendirdim. şimdi de slave ya da master yapmama rağmen hiçbir şekilde harddiskler görülmüyor. ikisini de tanıyor. ancak ikisinin de adının karşısında CAPABLE BUT DİSABLE yasıo.(bu yazı bilgisayarı ilk başlattııımda çıkan siyah ekranda görülmektedir). BENİM AMACIM BU BOZULAN HARDDİSKİMDEKİ BİLGİLERİ KURTARMAK.(YAKLAŞIK 30-35 GB) AYNI ZAMANDA BU BOZUK HARDDİSKTE c SÜRÜCÜSÜNDEKİ HİÇBİR ŞEKİLDE GÖRÜLMEMEKTE. AMA D SÜRÜCÜSÜNDEKİ BİLGİLER GÖRÜLMEKTEDİR. FORMAT AT DİYORUM ATIYOR. SONRA MAVİ BİR EKRAN ÇIKIYOR. VE FORMAT HAKKINDA HATA WERİYOR. (Norton Partition Manager programı işimi göremedi.Bilgilerinize)... ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER..
Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
Microsoft XP Professional
Versiyon2002
service pack 3
İntel(R)
Penium(R) 4 CPU 3.00 GHz
3.00 GHz, 512 MB RAM
256 Ekran Kartı RADEON 9200 Family
Hard disk Drive SAMSUNG SP1644N
İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8.1) Gecko/20061010 Firefox/2.0