Harddiski 2 ye böldüm.c: ve d: olası gerekirken c: ve e: oldu.Sürücü isimlerinin değişmesi mümkünmü?
harddisk sürücü ismi değişir mi..?
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Evet mümkün.İstediğin adı verebilirsin.Ama şunu unutma C'ye dokunma bence bırak o c olarak kalsın çünkü program yüklerken ve çalıştırırken C'yi görmek ister bazı programlar tutarsızlıklar gösterebiliyor bunun için onu pek fazla elleme derim.Bu programlar genellikle eski programlar haberin olsun..Yeni programlarda böyle bir tutarsızlık yok...
Denetim masası-Yönetimsel Araçlar-Bildisayar Yönetimi işte burda harfini değiştirmek istediğin üzerine gel ve sağ tuş yapıp harfi değiştir...
[evet mümkün. Cd rom'un data kablosunu söktükten sonra.Xp de denetim masasına gir. Orada bilgisayar yönetiminden disk yönetimine giriniz.
eğer xp kullanmıyorsan, partition programları kullanman gerek. tavsiyem partition manager ama daha yaygın olarak partition manager kullanılıyor.Chip dergilerinde bu programı bulabilirsin. Programı kurduktan sonra değiştirmek istediğin partitiona sağ tıklayıp Label değerini istediğin (a,b,c hariç) değiştirebilirsin.
Daha ayrıntılı yardım istersen özel mesaj atabilirsin