Harddiskim Bozuldu Yardım.

OkanZB
16-12-2010, 22:11   |  #1  
OkanZB avatarı
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
82 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2009

Arkadaşlar bir kaç gün önce yeni kasa aldım psu yetmediği için.Tüm anakart vs hepsini aktardım kasaya en son harddiskim kaldı onuda alıcakken vidaları yalama yapmış bende çıkarmaya cebelleşirken sarstım diye düşünüyorum.

Kasaya taşıdım pcyi açtım oyun falan oynadım çıktım internete girecekken dondu pc reset attım bidaha hiç hdd gözükmedi başka pc'de denedim olmadı.Harici usb olarak denedim gözükmedi,ne yaptıysam gözükmedi.

Benim merak ettiğim konu hddyi vatandan almıştım ve çok olmadı 3-4 ay kadar bir süre.Ama ne faturası nede bir şeyi durmuyor.Acaba götürsem ilgilenirlermi daha önce yaşayan arkadaşlara soruyorum.Birde içindeki bilgiler kurtarılabilir mi ? Ayrıca vatan yapmazsa harddiskin tamirini yapabilecek yer falan var mı ? Çünkü bütün resimlerim müziklerim orda kaldı 2-3 yıllık birikimler birde gidince çok siniriim bozuldu açıkçası.

WESTERN DİGİTAL
320 GB 16 MB 7200 rpm

Arkadaşlar dediğim gibi olayın maddiyatında değilim zaten yeni harddisk aldım sadece bilgiler önemli.

turgutozben
16-12-2010, 22:41   |  #2  
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
42 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2009

Faturanın üzerine aalındığı ismi ve fatura kesim tarihini hatırlıyorsan, bir ihtimal onların elinde bulunan nüshayı kullanabilirsin. Gerçi vatan sattığı şeyleri sisteme geçiriyor olması lazım, harddisc üzerindeki seri no yu kontrol edip kabul edebilirler de. Ama garanti kapsamında alıp teknik servise verdiklerinde içindeki veriyi korumaya çalışırlar mı bilmiyorum.

OkanZB
16-12-2010, 22:44   |  #3  
OkanZB avatarı
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
82 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2009

Vatancardım falan var onla alıyorum eğer dediğiniz gibi bir kayıt sistemi varsa kesin gözükür diye umuyorum.Not falan yazsak bilgiler sağlam kalsın kalmazsa istemiyorum harddisk falan diye :D:D