arkadaşlar WD 40gb hard diskim var ama çok ses çıkartıyor.içinde dönen şey acayip ses çıkartıyor.bunu düzeltebilme imkanımız var mı
ben üstündeki vidaları söktüm ama demir kapağı çıkartamadım :S
harddiskim çok ses çıkartıyor
ram yetmiyor olabilir .gerekirse ram takın(ram az ise) hdd sıfırlama programını indirin iso kalıp dos. cd yazdırın önemli bilgilerinizi dvd vs. kaydedin. bu programla bootlayarak yaklaşık 4-5 saat sonra sesten eser kalmayacaktır.
ram yetmiyor olabilir .gerekirse ram takın(ram az ise) hdd sıfırlama programını indirin iso kalıp dos. cd yazdırın önemli bilgilerinizi dvd vs. kaydedin. bu programla bootlayarak yaklaşık 4-5 saat sonra sesten eser kalmayacaktır.hdd sıfırlama programını nerde bulabilirim nasıl yapılır?
MaxBlast 5.0 - low level format vs. bu programları google aracılığıyla indirebilirsiniz.ama size önemli bir uyarı nasıl yapılcağını yazar iyice okuyun önemli bilgileri not alın. 40 gb 3-4 saatte temizlenir diye düşünüyorum.bu arada ramlar düşükse yükseltmenizi öneririm .çünkü bellek dosyası olarak hdd yi kullandığı için fazladan işlem yapıyor bu hem işlemci hızına hemde hdd yi kasar.