internetten rar içinde bir dosya indirdim.fakat dosyaya tıkladığımda açılırken en sonunda yeterli alan yok dedi ve normalde boş olan 7 gb alanda kayboldu lütfen yardım edn
harddiskin bir kısmı kayboldu
dosyayı d sürücüsüne indirdim sonra açmak için tıkladım winrarda bildiğiniz gibi bi kaç dakika bekledim sosyanın açılması için tam sonunda yeterli alan yoq deyip hata verdi iptal dediğimde normalde oradaki dolan alan tekrardan ger gelmesi gerekirken gelmedi 7gb olan boş alandan 444mb boş alan kaldı
winrar da iptal dedikten sonra windows installer gibi "roll back" yapmaz yani iptal edilen bölüme kadar olan bölümü geri almaz.atıyorum winrarda sen %90 da iptal dedin,iptal desende o %90 lık bölümü kopyalamıştır,yüklediğin yere bak yüklediklerini sil..düzelir...
geçende benim de başıma geldi benzer birşey. ccleaner ile temizlik yap. winrar'ın bir yerlere çıkarıp da senin göremediğin dosyalar var. büyük ihtimal temp içinde bir yere atıyor. onları siliyor. alanına kavuşuyorsun. bende 15 gb kaybolmuştu. hatta bu foruma kaydımı da o şekilde yaptırdım. hpq user olarak sormuştum. kayıt yaptırdım. kaptırdık gidiyoruz bakalım. winrar'dan dosya çıkarırken de extract tuşuyla çıkar. sürükleyip bırakınca sorun olabiliyor.
geçici tmp veya kullanıcı altında bulunan Local Setting (gizli) altındaki temp klasörü içinde olabilir. Ancak indirilen rar dosyada virüs vs varsa virüs programı direkt silmiş te olabilir.
1. c:\windows\tmp klasörü
2. c:\Document And Settings\kullanıcı adı\local settings\temp klasörü
bunların altına bakın olabilir.
fatih343434sorunda orda zaten dosyayı çıkarmak için seçmedim direk içindeki oyunu kurmak için setup dosyasına tıkladım fakat dosyalar bildiğim kadarıyla ilk başta önbelleğe alınıyo fakat oradaki dosyalar nerede bulamadıtamam, aynı şey, senin dosyayı çalıştırabilmen için önce çıkarıyor zaten geçici olarak bir yere. sonra o geçici olarak çıkardığı yerden çalıştırıyor.edit: ben de bulamamıştım dosyaları. temizlik yapıp kurtuldum. bu bir yöntem. yerini bilen varsa daha kolay çözülür.
Son Düzenleme: Süleyman. ~ 24 Mart 2009 15:26