Slmlar herkese neyse konuyu söyleyim öncelikle bu sorun biraz donanımsal ama neyse yazıyım bayım belki bilen vardır arkadaşlar benim bilgisayar geçenler bi ara bozuldu nasılmı şöyle durduk yere birden ekran klvye herşey kitlendi sonra reset attım anakartda donuyodu açamadım evde götürdüm servise taktı takar takmaz açıldı çok ezik duruma düştüm bişy demedim getirdim eve aradan 1 ay geçti yine aynı sorun ama bu sefer götürdüğümde servis elemanları orda yoktu ben taktım denedim orda baktım anakart reklam ekranında donmadı hızlı açldı bende yine geçenlerdeki gibi sandım topladım kasayı getirdim eve ama keşke getirmeseymişim kasayı eve getirdim ama anakart ekranı hızlı ama hardisk yook windiows 7 kullanıyorum format dvdsini taktım format bölümüne gelinci hiçbir disk bulunamadı diyor tekrar tekrat denedim ama yokk harddisk yokk peki sizce benim hardisk ne oldu ayrıca live işletim sistemleri ile bakıyom yine yokk hardisk nereye getti bu bellek yawww
Başına gelmiş olan varsa bir el atsın heri
HARDDİSKK
İnşallah düzelir yaw beni korkutuyo ne biliyim belki hardiskk yanmış olabilirmi acaba ayrıca ben kasayı açarsam garanti kapsamı dişina çıkar kasa elim kolum bağlı hayırlısı ya ben kendimi şimdiden hazırlıyım alıcı olsam 500 gb hardiski kaça alırım?