320gb,kalınlığı fazla olmayan ince bir harici hard disk önerir misiniz?
Harici Hard Disk Önerileriniz
Harici hdd'lerde öne çıkan özellik pek yok. Birkaç istisna hariç 5400 rpm ve 8mb önbellekli olurlar. Yüksek olanlar ise pahalı biraz. Bu yüzden istediğinizi alabilirsiniz fikrimce. Ön plana çıkan markalar tercihiniz olsun.
sağolun cevaplar için.bu markalara bakıcam.
Arkadaşlarımızın çok doğru yanıtlarına ek, zaten kasada yazan ne olursa olsun içlerindeki sürücüler birbirlerinin aynısılar harici sürücülerde. Misal hepsiburadadan bakarsanız bir codegen ya da adata ya da hangisi olursa içini açıp sürücüsüne baktığınızda, samsung, toshiba, seagate gibi hdd'ler olduklarını görüyorsunuz aslında. Yani aynı dizüstlerindeki mantık içte aynı parçalar, dış kaplama ve ek özellikler farklı sadece. Şu anda da ssd aldırtmaya çalıştığı için firmalar herkese, 1 seneden beridir bu tarz eski tip sürücü fiyatları sürekli yükselip durdu. Çok ihtiyacınız varsa sürücüye sadece fiyatına bakarak satın alabilirsiniz. Çok büyük bir fark etmeyecektir hiçbiri.
Arkadaşlarımızın çok doğru yanıtlarına ek, zaten kasada yazan ne olursa olsun içlerindeki sürücüler birbirlerinin aynısılar harici sürücülerde. Misal hepsiburadadan bakarsanız bir codegen ya da adata ya da hangisi olursa içini açıp sürücüsüne baktığınızda, samsung, toshiba, seagate gibi hdd'ler olduklarını görüyorsunuz aslında. Yani aynı dizüstlerindeki mantık içte aynı parçalar, dış kaplama ve ek özellikler farklı sadece. Şu anda da ssd aldırtmaya çalıştığı için firmalar herkese, 1 seneden beridir bu tarz eski tip sürücü fiyatları sürekli yükselip durdu. Çok ihtiyacınız varsa sürücüye sadece fiyatına bakarak satın alabilirsiniz. Çok büyük bir fark etmeyecektir hiçbiri.Ben içini açtığımda 2 tane marka gördüm genelde western digital ve seagete var başka göremedim.
Bak bu çok iyiymiş aslında.Hazır indirimdeyken almak lazım.Arkadaşlarımızın çok doğru yanıtlarına ek, zaten kasada yazan ne olursa olsun içlerindeki sürücüler birbirlerinin aynısılar harici sürücülerde. Misal hepsiburadadan bakarsanız bir codegen ya da adata ya da hangisi olursa içini açıp sürücüsüne baktığınızda, samsung, toshiba, seagate gibi hdd'ler olduklarını görüyorsunuz aslında. Yani aynı dizüstlerindeki mantık içte aynı parçalar, dış kaplama ve ek özellikler farklı sadece. Şu anda da ssd aldırtmaya çalıştığı için firmalar herkese, 1 seneden beridir bu tarz eski tip sürücü fiyatları sürekli yükselip durdu. Çok ihtiyacınız varsa sürücüye sadece fiyatına bakarak satın alabilirsiniz. Çok büyük bir fark etmeyecektir hiçbiri.Marka önemli değil diyosun.Eyv cevap için.
Ben sıpariş etmeyi düşünüyorum mesela