Harici harddisk bilgi aktarma

deniztnr
25-05-2011, 18:31   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
11 mesaj

Bilgisayarıma format atacağımdan harici harddiske yedekleme yapmak istiyorum. Bunu daha önce de yaptığım için şu an hard diskin içi dolu. Ben sadece sonradan eklenen dosyaları harici harddiske atmak istiyorum. bunu nasıl yapabileceğimi söylerseniz veya bunu yapabilmek için kullanabileceğim bir program ismi söylerseniz çok sevinirim.

ekran kartı
25-05-2011, 18:45   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
1,412 mesaj

Elle atın? XP kullanıp Yedekleme programı ile mi yedekleme yaptınız?

deniztnr
25-05-2011, 18:52   |  #3  
OP Taze Üye
11 mesaj

önemli belgelerimi attım ve formatladıktan sonra geri aynı yerine yükledim. şimdi yine format atmak istiyorum ama tüm belgeleri atmak yerine sadece eklenenleri atmak istiyorum. elle atmıştım.

Alparslananadolu
25-05-2011, 18:52   |  #4  
Alparslananadolu avatarı
Yıllanmış Üye
642 mesaj

Bunun için dosya senkronizasyon programları var. Bu tür programların görevi, daha önce aldığınız yedeklerle ana diskinizi karşılaştırıp yedeklenmemiş dosyaları bulmak... Tabii ki başka görevleri de var.. Fazla incelemedim ama umarım BCompare, Allway Sync gibi programlar işinize yarar.
Diğer bir yöntem, yedeklemek istediğiniz verileri kopyalayın, yedek almak istediğiniz yere gelin ve yapıştırın. Tümünü Üzerine Yapıştırın seçeneğini seçerseniz arada yedekte olmayan dosyalarınız da kopyalanmış olur.

deniztnr
25-05-2011, 18:57   |  #5  
OP Taze Üye
11 mesaj
Alıntı: Alparslananadolu  
Bunun için dosya senkronizasyon programları var. Bu tür programların görevi, daha önce aldığınız yedeklerle ana diskinizi karşılaştırıp yedeklenmemiş dosyaları bulmak... Tabii ki başka görevleri de var.. Fazla incelemedim ama umarım BCompare, Allway Sync gibi programlar işinize yarar.
Diğer bir yöntem, yedeklemek istediğiniz verileri kopyalayın, yedek almak istediğiniz yere gelin ve yapıştırın. Tümünü Üzerine Yapıştırın seçeneğini seçerseniz arada yedekte olmayan dosyalarınız da kopyalanmış olur.
ilginiz için teşekkür ederim.programları deneyeceğim. sağolun.

süleyman30
08-06-2011, 09:02   |  #6  
Taze Üye
11 mesaj

. Bu tür programların görevi, daha önce aldığınız yedeklerle ana diskinizi karşılaştırıp yedeklenmemiş dosyaları bulmak... Tabii ki başka görevleri de var.. Fazla incelemedim ama umarım BCompare, Allway Sync gibi programlar işinize yarar.