maverick sormuş:
aldığım harici harddisk smartdisk 160gb. proedition u225b üzerinde tek tuş yedekleme ve tek tuş dosya transfer özelliği var fakat kendi programıyla çalışmakta ve fat 32 ile yedekleme yapmakta (Pcclone ex) ben bu harddiski 2 parçaya böldüm 1. bölüm sistem yedekleme fat 32 formatlı, 2.bölüm ntfs formatlı size sorum bu yaptığım sizce doğrumu, tek tuşla yedeklemede inanılmaz bekleme yapmakta 30 gb. yaklaşık 4,5 saatte yedekledi(içim soğudu birden aletten) üstelik program makineyi çok kasmakta. bende kopyala yapıştırla dosyaları yedekledim sizce bu yaptığımda doğrumudur aldığım marka konusundaki düşünceleriniz nedir (iade şansım var) tek tuşla kopyalama önemlimidir, performans ve datalarımı güvenli yedekleme için başka önerileriniz varmıdır. özellikle donanımım hakkındaki görüşleriniz ekle veya çıkar dediğiniz parça olacakmı özellikle ekran kartı hakkındaki görüşleriniz nelerdir?
Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
e6600 işlemci, 2048 kingston ddr 2 800 ram, msı 8800 gts ekran kartı, thermaltake kasa,gigabyte ds 3 anakart, frisby all in one card reader usb destekli, 600W harici güç kaynağı, creative 5-1 ses sistemi
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2.0.50727)