.iso uzantılı dosyaları (5-8 gb) bilgisayarımdan harddiskime atamıyorum.Küçük dosyalar atamıyorum winrarla bölmeyi düşündüm daha bölmedim ama neden böyle oluyor şimdiden teşekkürler kolay gelsin
Harici Hardiske Kopyalanmıyor
dediğinizi yaptım komut istemi çıktı orda dediklerini yaptım olmadı şu hatayı veriyo hdd de bolca yer olmasına rağmen
iso'ları atmak istediğin harici diskin şu imajını bir daha ki nesajına ekle bakalım
Sims 3 - Reloaded = 5.3 GB imiş -> RAR'lanmış hali, ISO olarak daha fazladır
Bu durumda ya yeterli disk alanın yok -> İlk mesajında "ISO dosyaları..." diyorsun
veya
Harici diskin FAT32 olarak biçimleştirilmiş -> 4 GB üzeri depolama sınırı vardır
FAT 32 olarak biçimlendirilmiş (C) şıkkı resmi ne yapabilirim
ntfs cevireceksin.
Convert C: /FS:NTFS
Burdaki C senin haricinin harfi neyse onunla degistireceksin
Convert K: /FS:NTFS gibi mesala eski dosyalarinada birsey olmaz.
çalıştıra mı yazcaz onu ben yazdım geçerli bir birim etiketi girin dedi
turkishmemoyok şu an :)O zaman hemen bir güvenlik programı yükleyip tüm sistemi tarayın.Harici HDD'de dahil...
Harici HDD'nin üreticisi dosya sistemi olarak FAT32'yi seçmiş ise, kalabilir
4 GB üzeri dosyaları atmak için ilk önce Winrar ile böleblirsin
Mesela "rld-sims3.ıso" dosyasını Winrar ile 3.5 GB'lik partlara bölersin. "Sims3" diye bir klasör açarsın, partları oraya atarsın
iso'nun sağ-tuş menüsünden "Add to archive.." seçersin
"Split to volume, bytes" kısmına 3.5 GB için 3500000000 yazarsın
"Tamam"ı tıkla ve işlemin bitmesini bekle
...............
Eğer bu partları Harici HDD'ne atamıyorsan, o zaman sorunun başkadır
Siz NTFS olarak biçimlendirin diskinizi. Sorun çözülecektir. Bilgisayarım içinde sürücüyü sağ fare tuşuyla seçin ve "Biçimlendir" seçeneğinden devam edin.
Dikkat: Bu işlem diskinizdeki verilerinizi siler. Bu işlemden önce verilerinizi yedekleyin.
Ayrıca mutlaka güvenlik yazılımı kullanın.