harici hdd kutusu

finaller27
19-12-2006, 03:24   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj

Ben harici harddisk kutusu ve hdd alacağım. Hdd olarak western in 500 gb lik sataII hddsini alacağım.ama sataII destekleyen ve usb arabirimini kullanan bir hdd kutusu bulamadım. Bana yardımcı olurmusunuz.  

bilgisayarımın özellikleri winXP pro+gigabyte 8S661FXMP-RZ(sataI destekli)+512 kingston Ram+saphire ati radeon 9600XT ekran kartı+twinhan uydu kartı+maxtor 40 gb hdd+samsung 120 gb hdd+philips dvdrw+lg cdrw   

şimdiden teşekkürler.

muammerturkmen
19-12-2006, 14:08   |  #2  
Yıllanmış Üye
359 mesaj

donanımını niye yazdın çözemedim, ama önermem farklı farklı şeyleri bir birinin içine koyunca bozulma riski daha çoktur oturuyo gibi görünsede oturmayabilir yerel sürücün ve kısa zamanda yerel disk'in hata verebilir. O yüzden genellikle tercih edilmez. O yüzdendirki bir birine sıkısıkıya kaynaşmış olanları vardır bide onların 250gb olsun kafanda sorun olmasın. :-)

finaller27
19-12-2006, 15:16   |  #3  
OP Taze Üye
2 mesaj
muammerturkmen
donanımını niye yazdın çözemedim, ama önermem farklı farklı şeyleri bir birinin içine koyunca bozulma riski daha çoktur oturuyo gibi görünsede oturmayabilir yerel sürücün ve kısa zamanda yerel disk'in hata verebilir. O yüzden genellikle tercih edilmez. O yüzdendirki bir birine sıkısıkıya kaynaşmış olanları vardır bide onların 250gb olsun kafanda sorun olmasın. :-)
donanımı yazmamın sebebi anakartımın eSATA olmayışı.250 gb yetmez o yüzden 500 gb alıyorum.

alibash
25-12-2006, 18:50   |  #4  
Taze Üye
3 mesaj

Kardeş damdan düşer gibi bir teklif olacak ama, eğer anakartını değiştirip LGA sisteme geçmeyi düşünüyorsan anakartını değerinde satın alabilirim. Çünkü yazdığın modeli 1-2 haftadır arıyorum ben. Eğer işlemcin p4 3.0 ise onu da ve hatta RAM'ini de satın alabilirim. Böyle bir düşüncen varsa görüşelim. Eğer ihtiyaç duyarsan aradığın bir donanım varsa sana o konuda da yardımcı olabilirim. Cevabını bekliyorum...

Son Düzenleme: alibash ~ 25 Aralık 2006 18:53