sevgili arkadaşlar BİR OYUN YÜKLEDİM OYUNU OYNADIM BÖLÜMLERİ GEÇİYORDUM İYİ ÇALIŞIYORDU ANACAK GEÇEN OYUNA GİRERKEN [pure virtual function call] HATASI ÇIKIYOR...BİR YÖNLENDİRİRSENİZ OYUN ÇOK GÜZEL KANE & LYNCH DİYE CD Sİ YOK OLSA YÜKLERİM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM ARKADAŞLAR...
hata veriyor...
FORMATSIZ VE YENİDEN YÜKELEMEDEN HALLEDEBİLİRMİYİM ARKADAŞLAR..!!??
Amacıyla mümkün olduğunca çok insan için İngilizce Bu postayı tutacağız.
Apparently a lot of gamers were (and still are) struggling to get their game launched.
Görünüşe Misafir vardı (ve hala) onların oyunu almak için zorlanırlar başlattı.
The error many people get is the “R6025 virtual function call”.
Birçok insan olsun hata "R6025 sanal işlev çağrısı" dır.
Some people on the eidos forum suggested installing visual c++ updates and so on but without any luck.
Eidos forum bazı kişi ve diğerleri Visual C + + güncellemeleri yüklemesini önerdi, ancak herhangi bir şans yoktur.
Ben güncelleştirmeleri aşağıdaki gidiyor ancak herhangi bir başarı olmadan çalıştım:
- installed c++ 2005 redist
- installed c++ 2008 redist
Yüklü Visual Studio 2008 Express Edition
- installed xlive
- installed visual studio 2008 express edition
reinstalled and updated my soundcard drivers
- reinstalled and updated my soundcard drivers
Yeniden ve benim ses kartı sürücülerini güncelledi
çözüm: daha sonra oyunu başlatmak pencere benim çözünürlük değişiyor ...
Since it is a programming/video related problem I decided to turn down my resolution under windows (running vista btw, I didn't encounter the problem with my laptop that has XP) … anyhow I changed mij resolution to 1280 x 800 x 16bit instead of the native resolution I would normally work on (1680 x 1050 x 32bit) and with that being done the game launched instantly.
Çünkü bir programlama / Windows altında benim çözünürlük kapatmak için karar verdi video ilgili bir sorun (benim laptop ile sorunla karşılaşırsanız istemedim XP vardır) Vista çalıştıran btw ... nasıl olsa ben 1280 x 800 x 16bit onun yerine mij çözünürlük değiştirildi I normal (1680 x 1050 x 32bit) üzerinde çalışacak ve birlikte oyun yapılmaktadır doğal çözünürlük anında başlattı.
No problems at all!
No problems at all!
arkadaşım kusura bakma ama hiç bir şey anlamadım ne yapmalıyım oyunun çalışması için lütfen yardımcı olun!
bir kaç defa daha okudum ve biraz anladım çözünürlüğü deiştirirsem çalıtırıyormuşum ama nasıl deiştiricem onu da bir araştıtsan arkadaşım ? araştırıyorum hiç birşey bulamıyorum bu siteye geldim burdan kesin bir şey bulurum diye ama?