Bu aralar bilgisayarım,bilgiden çok hata sayıyor verdigi hatalar o kadar çok ki anlatamam ;win 7 ultimate kullanıyorum ve oyunları açmıyor hatta yüklemiyor resimler aşağıdadır , bu bilgisayarın neyini yükseltmem gerekiyor ?
Hatasayarımın hangi parçası değişmesi lazım
İşlemcini (CPU)'unu yükseltmen gerekiyor Battlefield 2 ve diğerleri için
Eğer FEAR 3 ı da oynamak istiyorsan ekran kartını da (GPU) da yükseltmen gerekiyor
oynamak istediğin oyunlara bakacak olursak bence senin bilgisayarını yenileme vakti gelmiş
illa parçada yükseltme yapacağım diyorsa ilk önce 1gb daha ram ekle (yapabiliyorsa 2gb ekle ama toplam 3gb yeterli olur)
ekran kartını değiştir
sonra 64bit windows 7 yükle
Korsan windows 7 kullanıcagına xp yi kur tüm oyunları sorunsuz oyna bence.İşlemciyi alırken 3.0ghz almaya çalışın.
Bad company 2 ve diğer oyunları çalıştırdım hemde iyi ayarlarda fakat çogunu oynamadım.Yani p4 ht 4350ht 2gb ram ile xp de bu oyunları sorunsuz çalıştırdım oyunları oynamadım çünkü korsan.Görüntü kalitesine baktım.Delinin elinde bıçak köprüye kadar gittim sonra sildim.Ha portal 2 yi bitirdim.Hemde 1920*1080p de bile kasmadı.Eeee adamlar yapmış.Under coverde çizgi film gibi gösteriyor diye sildim o ne saçma efek öyle.Araba süper uçuyor resmen ama etrafta ayrıntı dolu ama hareket ederken sanki çizgi film gibi saçma sapan bir hal alıyor o efeckti kapayıncada bi tadı olmuyor world efekmi neydi.O siyah araba ortası şekil olan süper di bugattimiydi dugattimiydi acayip süratliydi ama mostwanted kadar zevk vermedi.Bir nevi karbon faciası gibiydi.
Oyunları karıştırmıyorsam faer 3 de oynadım.Ruhmu desem hayaletmi sapık ruhmu bir kız var adama aşık çocugu falan var oyunun sonunda sürekli adama görünüyor yardım ediyor.Adam oyunun başında zaten çukurun içine giriyor kız çıkıyor uyuz uyuz bagırmalar var oyunu zar zor bitirdim ama heyecanlı.Ama dedigim gibi fear 3 degilde başka oyunda olabilir hatırladıklarım bunlar.Ama takılmadan bitirdim yüksek ayarlarda.Gel sana benim bilgisayarı satayım.Sen bigisayarını ver bana üstüne 200tl daha verdinmi bu iş tamam.İbm serverları emrinde.Senin bilgisayarının çalıştırmadıgı oyunları çalıştırır garanti veriyom ama bf3 kesin demiyom.Çünkü ekran kartım yetmeyebilir.Ama crysis de takılmıyor crysis 2 de oynuyorsun ama yüksek ayralarda sürüne bilir söyliyeyim.
Batman süperdi o ne görüntü o ne şahene oyundu.