biliyorum zor bir soru ama biraz hafızanızı zorlayın bakalım hayatınızda hatırladığınız en eski olay yani doğum tarihinizden yola çıkın tabi o günü hatırlayamazsınız ondan sonraki hatırladığınız en eski olay ya da durum nedir?
ben başlayayım şimdi tarih vermem çok zor ama okula daha başlamamıştım ve tahminen 5 ile 7 yaş arasındaydım yani bu da 90-92 yılları civarına tekabul ediyor tabi çok küçüğüm ve hayal meyal hatırlıyorum bizim üst mahallemizde bir evin bahçesinde bir at vardı(şimdi binalar yükseliyor)o atın bir gün ipinden nasıl olmuşsa kurtulup yolarda deli gibi koştuğunu görmüştük arkadaşlarla beraber
üst yolda at bizim sol tarafımıza doğru bizim sokağın başına koşuyordu tabi o zaman binalar yerine gecekondular olduğu için 2-3 sokak aşağı ve yukarıyı görebiliyoruz herneyse
atın bizim sokağın başından dönüp bize doğru koştuğunu gördüm ama çok hızlıydı bizde 7-8 kişi yoldayız hatırladığım kadarı ile hepimiz akranız tabi birden çığlık sesleri yükseldi ve atın üzerime geldiğini gördüm
herkes kaçmış meğer ben kalmışım kaçayım derken ilk adımda kayıp düştüm galiba ya da korkudan yere mi yattım hatırlamıyorum atın üzerimden geçtiğini gördüm
annemin anlattığına göre öyle korkmuşum ki korkudan ağlayamamışım bile ve 4-5 dakika kadar yerden kalkmak istememişim bereketki at üzerime basmamış ya da kafama ölüm ile sonuçlanabilecek bir durummuş aslında
velhasıl kelam hatırlayabildiğim en eski ve çocuksu hatıram budur.
kusura bakmayın biraz uzun oldu başınızı,gözünüzü ağrıttım ama hayatın ızdırabından kurtulup anakartı,belleği,pc'yi bırakıp biraz çocukluğuma dönmek istedim
sizde dönmek istemez misiniz?
hatıralarınızı bekliyorum?