hatunların efendi adam yerine piç tercihi

cem_batum
06-01-2016, 14:55   |  #1  
cem_batum avatarı
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 7
42 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2015

efendilik bir karakter meselesidir, tanıştığım her insanla yaklaşımım böyle oldu bu biraz da belki duygusal karakterli olmamızdan kaynaklı bir olgu bence. ben çok merhametli davrandım işte bundan sonra piç olacağım demekle olmuyor, yapamıyorsunuz. nereye kadaaaar 30 yaşına kadar aga. ondan sonra yemiyor. çünkü o saatten sonra sadece kulağınızı arkası kalmış oluyor ve roller değişiyor, ister istemez piç kıvamına kaymış oluyorsunuz çünkü sonuç efendililkle değişmiyor. tamam istisnalar var fakat bu öyle herkesi bulan birşey değil mesela beni hiç bulmuyor.

kimse kimseyi kandırmasın şimdi onların aklında hep bir piç erkek vardır, efendi adam yedektedir. sizinle konuşup vakit geçirdiği zamanlar o piç erkeğin buna soğuk yaptığı zamanlardır. sonra bir bakarsınız ses yok hanımefendiden, eeee noldu dersiniz ?? (konduramazsınız o zaman çünkü dedim ya daha kulağınızın arkasına sıra gelmedi daha ayık değilsiniz) hatayı kendinizde ararsınız, ben ne hata yaptım falan dersiniz ? aaa işte sen çok iyisin diye bir kelimeyle başlar sonrası malum. bakın bu durumlara düşürmeyin kendinizi bunlar hep tecrübe aynen böyle olur bakın yaşayanı var söylüyorum yapmayın. neyse konumuza döneyim o piç erkeği çözer hanımefendi 2-3 ay içinde sonra telefonunuzda bir "selammmm :))" mesajı gelir. tabi siz yine efendiliğinizden konuşursunuz, eski samimiyet başlar ve aynı döngüye yine çarpılırsınız, bu daha da tehlikelidir yapmayın, yaparsanız kıymet görmezsiniz kaçarsanız kıymete binersiniz ki zaten çok büyük hatalar dışında efendiliği bozmaya da gerek yok.

bir örnek vereyim gelmiş 30 yaşına mükemmel bir kadın işinde gücünde ama hala bütün derdi tv'deki manken ve türk dizi oyuncularını instagram'da lıkelamak. merak ettim sorucam dedim sordum, dedim bu barış kimdir sürekli beğeniyorsun sayfanda falan paylaşıyorsun liseliler gibi dedim. aldığım cevap bu rezil dünyada yüzümü gülümseten tek şey oldu. sayko, kezban biri falan da değil, şaşırdım tabi, öyle kaldım. evet yanlış değil 30 yaşında gayette güzel işinde gücünde bir kadının hayattan aldığı zevk bu, hiç tanımadığı birine beslediği duygu bu. tabi bu istisna ama kadınların içinde ufaktan bu duygu var sanırım işte böylelerinin kendine bir faydası olmuyorken bizde de suç var çok şey bekliyoruz ki burada hataya düşüyoruz.

tabiki bütün kadınlar böyle değil arada çok akıllı ve mantıklı olanlar var, işte o akıllı ve mantıklı olanlar hepimizin etrafında mutlu bir aile yaşantısı olup ulan ne güzel anlaşıyorlar dediğimiz çiftler genelde ki allah bozmasın gözümüz yok.

kısacası bu hatalar çift taraflı işin şifresi burada bu ikilemde kalmayacak insanlarla karşılaşmak bu da bizim elimizde insanları kısa zamanda çözebildiğiniz ve gözünden anladığımız kıvama geldiğinizde oluyor zamanla.

en önemlisi: kimseyi kendinizden fazla sevmeyin, bir aile kurmadan ailenizden üstün tutmayın, para ilişkisine dikkat edin, fazla kaptırmayın, bir kadına onu çok sevdiğiniz sakın belli etmeyin yoksa giderler, nasıl derler cool olun, ondan sonra herşey sizin için pozitif olmaya başlayacaktır, burada önemli olan kendinizsiniz. heh işte gerçeği ve aradığımı bulduğum dediğiniz anda bir insana gerçekten güvendiğiniz an geldiğinde en önemlisi paragrafında verdiğim önermeleri unutabilirsiniz. kolay gelsin efenim...

ttbpc
06-01-2016, 16:53   |  #2  
ttbpc avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 146
1,448 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2014

daha önce de açılmıştı bu konu :D