Merhaba arkadaşlar öncelikle herkesin bayramı mübarek olsun.2400 tl civarı bir parayı havale ederken banka kaç para havale parası alır. Ayrıca Kredi kartı ile internet üzerinden yapılan alışverişlerde kart sahibi dogrulamak yada haber vermek için banka tarafından aranıyor mu
Havale
İnternet bankacılığında aynı bankanın hesaplar arası havale yaparsan komisyon alınmıyor . Bankaya gidip yaparsan 20-30 tl. dan aşağı değil .EFT yaparsan bir bankadan başka banka hesabına , gene internet bankacılığıyla 1 ytl . ATM lerden yaparsan 3 tl dan aşağı gene değil . kredi kartları konusunda bilgim yok .
eft nasıl oluyor.2400 tlye havale 30 tldenden fazla almaz mılar başka arkadaslar yardım edin nolur konu acil
kart sahibini doğrulama gibi bir işlem söz konusu değil... alışveriş yaptığın site bilgilerinin doğruluğunu denetliyor o kadar.. eğer havaleyi bankanın atmsinden yaparsan hiç bir ücret alınmaz yapı kredi de öyle iş bankası 2 lira falan alıyodu herhalde...
kart babamın üzerine şuan kendisi yok şehir dışında onun nüfus kagıdındaki bazı bilgileri bilmiyorum sorarlarsa tam bilmiyorum cekincem ondan (Bana ne tur sorular sorarla ) hepsiburadan bende alışverişte bulundum fortis olayını biliyorum ama ben ya exa yada novadan sistem toplıyacagım 2400 tl için 100tlden fazla alırlar mı bende yapı krediden hesabım yok banka kartımda yok
babam kartı bana bıraktı alışveriş yapmam için bilgisayarı alacağımı biliyor
havale yapmak istiyorum ben uygun ücret alan bir banka yok mu ?
kredi kartının hesabından havale yapabilirsin tabi o bankayla anlaşması varsa havale yaparkan sadece sipariş numarasnını not düşmen yeterli ama kredi kartıyla taksit felan yapacaksan bi kaç kişisel bilgi soruyolar anne kızlık soyadı doğum tarihi yeri felan. Tam olarak hatırlamıyorum tc kimlik no da isteyebilir.