öncelikle yeni klasör oluşturuyoruz. ardısndan isim yerine alt+0160 yazıp elimizi alt tan çekiyoruz böylece isim yok oluyor. simgesini de özelliklerden sadece beyaz olan bir simge seçiyoruz ve hayalet hazır.
Hayalet klasör oluşturmak..
bunu yaptım da silinmiyor bu :)
edit: unlocker ile sildim :P
yani aslında var ama yok gibi.. güzel paylaşım teşekkürler. ama bazen windowsu ilk açtığımda siyaha dönüşmüş bluyorum
klasörün adını ve resmini gerçekten de gizliyorsunuz fakat klasör kendini belli ediyor
yani hayalet klasörün bulunduğu klasörün görünümünü küçük boy orta boy büyük boy ve listele olarak ayarladığınızda o klasörün yerinde bir boşluk oluyor görünümü içerik ve ayrıntılar olarak ayarladığınızda da klasörün sağ tarafında değiştirilme tarihi ve dosya klasörü gibi şeyler yazıyo bilgisayardan biraz olsun anlayan birileri orada bir şeyler olduğunu anlar bence
fakat görünümü çok büyük büyük orta ve küçük boy ve listele olarak ayarlarsanız ve hayalet klasörünüz en altta olursa o zaman anlamanın sadece bir yolu var o da hayalet klasörün içinde bulunduğu klasörün içindeki öğeleri saymak misal 15 tane varsa klasörün alt tarafında 16 tane yazar çünkü hayalet klasör de orada görmüyorsunuz ama orada ama şahsen bu sayma işlemiyle kimsenin uğraşacağını pek sanmıyorum
crtrl +a yapın.
klasör gözükür.
guzel paylaşım :D eline saqlık
Tiyolar için teşekkürler, faydalı bir paylaşım.