hayalet klasör

enesabi_96
11-08-2009, 16:47   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
20 mesaj

ya arkadaşlar ben klasör gizlemeyi öğrendim ödev klasörümün üzerinde denedim ama bidaha geri getiremedim simge gitti başlat menüsünden aramama ramen dosyayı bulamıyorum seneye bana lazım olabilece bi dosyayı kaybettim lütfen yardımcı olun nsl geri getirebilirm ben bu dosyayı!!!SoruÜzgün

kopuKÇocuk
11-08-2009, 17:06   |  #2  
Yıllanmış Üye
970 mesaj

klasör gizlemeyi nerden öğrendin nasıl yaptın bunları söylersen daha iyi cevap alabilirsin ancak dosyada silinmiş olabilir bunu geri getirmek içinde dosya silindikten sonra diske bişey yazılmamış olması lazım ancak bu şekilde bir geri getirme programı ile dosyanı geri getirebilirsin...

enesabi_96
11-08-2009, 17:24   |  #3  
OP Yeni Üye
20 mesaj

ya ben dosyanın üzerine sağ tıklayıp GENEL bölümündeki ÖZNİTELİKLER bölümüne GİZLE seçeneğini işaretledim daha sonrada dosya yok oldu ilgin için teşekkür ederim lütfen bana yardım edin...

korhan_zyk
12-08-2009, 15:53   |  #4  
Yeni Üye
22 mesaj

her hangi bir klasörün üst kısmındaki
araçlar/klasör seçenekleri/görünüm/ gizli dosya ve klasörleri göster
seçeneğini işaretle ve tamam a bas. gizleme işini nerde yaptıysan orda silik bir vaziyette görmen gerek.

--PC--
12-08-2009, 16:13   |  #5  
Taze Üye
10 mesaj

her hangi bir klasörün üst kısmındaki
araçlar/klasör seçenekleri/görünüm/ gizli dosya ve klasörleri göster
seçeneğini işaretle ve tamam a bas. gizleme işini nerde yaptıysan orda silik bir vaziyette görmen gerek.

Veya Denetim Masası>Klasör Seçenekleri >Görünüm>Gizli Dosya ve Klasörleri Göster  de diyebilirsin.Daha sonra klasörün nerdeyse orada onu yarı saydam bi biçimde görebilirsin.Sonra nasıl gizli yaptı isen öyle gizliliğini kaldırabilirsin. 

enesabi_96
12-08-2009, 18:58   |  #6  
OP Yeni Üye
20 mesaj

arkadaşlar hepinize ilginiz için teşekkür ederim

enesabi_96
12-08-2009, 19:06   |  #7  
OP Yeni Üye
20 mesaj

arkadaşlar ilginiz için tekrar teşekkür ederim fakat ayarı apıyorum sayfayı kapatıyorum ayarınolmadığını görünce tekrar açıyorum yaptığım ayar sıfırlanmış lütfen bulalım bu klasörü benim için çok önemli:( 

beycanerkul
13-08-2009, 14:23   |  #8  
Yıllanmış Üye
628 mesaj

sen combofix programıyla sistemini bir düzelt baktınki hala dosyanı bulamadıysan recuva denen dosya kurtarma programı var istersen birde onu dene ...

korhan_zyk
13-08-2009, 14:54   |  #9  
Yeni Üye
22 mesaj

yukardaki işlemleri doğru yaptığından emin ol ve en son pencerenin sağ alt kısmındaki uygula düğmesinede tıkla.
olmadıysa başlat bölümünde "ara" seçeneğinden gizlediğin dosyanın adını hatırlıyorsan yaz ve arat. tabi arama seçeneklerinde "gizli dosyalarıda ara" yada buna benzer bir ibareyi işaretlemeyi unutma.

enesabi_96
13-08-2009, 16:40   |  #10  
OP Yeni Üye
20 mesaj

Korhan-zyk
yukardaki işlemleri doğru yaptığından emin ol ve en son pencerenin sağ alt kısmındaki uygula düğmesinede tıkla.
olmadıysa başlat bölümünde "ara" seçeneğinden gizlediğin dosyanın adını hatırlıyorsan yaz ve arat. tabi arama seçeneklerinde "gizli dosyalarıda ara" yada buna benzer bir ibareyi işaretlemeyi unutma.

İşelemleri doğru yaptığımdan eminim ama arama tercihlerini nasıl değiştiriceğim konusunda bir fikrim yok...:(:(

korhan_zyk
14-08-2009, 11:45   |  #11  
Yeni Üye
22 mesaj

başlattan araya gir , bir pencere açılıyor orda "ne aramak istiyorsun" diye bir bölüm var  "tüm dosya ve klasörleri" seçeneğini tıkla.
çıkan pencerede "dosya adının tamamını yada bir kısmını" bölümüne gizlediğin dosyanın adını yaz "konum" kısmında c yi seç bunun altındaki "ileri düzey seçenekler" de bütün kutuları işaretliyip arat.