"Sabit disklerin bölümlendirilmesi, iki veya daha fazla işletim sisteminin aynı
bilgisayara kurulabilmesi için gereklidir."
BU CÜMLEDE Bİ YANLIŞLIK YOK MU OKUYUCULAR İLLAA SABİT DİSKİN BÖLÜMLENDİRİLMESİ İÇİN İŞLETİM SİSTEMİMİ YÜKLÜ OLMASI LAZIM BEN ONA MÜZİKTE KOYARIM MİSAL BENİM C: I: AMA BİRİSİNDE İŞLETİM SİSTEMİ YÜKLÜ DEĞİL MANTISIZ EDĞİL Mİ !
CEVAPLARINIZ ÇOOKK BEKLİYORUUM ÇÜN KÜ BU SINAV SORUSU PUANIMI ETKİLEYECEK O YÜZDEN HOCAMA KANITLAMAM LAZIM !
LÜTFEN [V][V][V][V][V]
HAYAT MESELESİ
yanlışlık y ok iki işletim sistemi kurmak için önce birini kurmak kurarkende hdd yi en az 2 bölüme ayırmak gerekir iki cambaz bi ipte oynamaz iki işletim sistemini tek bölüm halindeki bi hdd ye kuramazsın örn. linux un dosya sistemi başka birşey windows ntfs kullanıyo:D
TEŞEKÜR EDERİM AMA BEN İLLA İKİ İŞLETİM SİSTEMİ KURACAM DİYE Mİ HDD BÖLECEĞİMM !
Kastetmek istediğinizi anlamamış arkadaşlar sanırım :D Evet o cümlede bir düşüklük var. Örnek verelim, 120 GB'lık bir sabit sürücünüz var. 10 Gb'tını ayırdınız Windows XP kurdunuz. Geri kalanını da 55+55 olarak 2 parçaya daha böldünüz. Birine Müzik koyarsınız, diğerine film atarsınız, bu sizin kendi tercihinize kalmış ;)
EVET DEĞİL Mİ BENDE BİLİYORUM NTFS WİN DOSYA SİSTEMİ TABİKİ LINUX WİNİN NTFS İNDE ÇALIŞMAYACAK AMA YANİ CÜMLEDE DİYO Kİ BÖLÜMLEME SADECE İKİ İŞLETİM SİSTEMİN SİSTEMİ KURARKEN ŞAR MI YOOO YANİ TŞK :)
emrozdmryanlışlık y ok iki işletim sistemi kurmak için önce birini kurmak kurarkende hdd yi en az 2 bölüme ayırmak gerekir iki cambaz bi ipte oynamaz iki işletim sistemini tek bölüm halindeki bi hdd ye kuramazsın örn. linux un dosya sistemi başka birşey windows ntfs kullanıyo:hoppalaaa bende tek partitionda hem xp hemde linux var.hatta aralarında gecis bile mumkun.google dan aratırsan fat32 destekli linuxlar var:=)ayrıca iki isletim sistemi mesela vista ve xp ikiside aynı bolumde olabilir hatta yanına bide nt koyarsın suyundan:)
bundan sonrası sorusu olan arkadasa
sonucta sabit diski ister muzik icin ister sistem icin istersende canın sıkılıyor diye bolebilirsin.ille boldunde sistem kurucan diye bisey yok.
saygılar