7.0 lık maçın siyah beyaz videosu vardı link bilen varsa atsın
hayatınızda kaç kere takım değiştirdiniz?
- 1
- 2
Ya o 7-0'lık maç yanlış hatırlamıyorsam FB daha ilk kurulduğu senede yapılmıştı.FB daha o zaman mahalle takımıydı.7-0 ile hava atmanın bir anlamı yok.Daha yeni kurulalı takıma 7-0 çakmak kötü bir derece bile.
Yakın zamanlara dönün bakalım.GS'ye nasıl çakıyoruz ama.
FB ve intel GS ve AMD yi herzaman kıskanmışlardır GS nin Türk futboluna FB den çok katkısı vardır
karabelagalatasaray ile başladım bilemeden küçüktüm aklım ermeye başlayınca fenere geçtim rahat ettimBiraz eski bir mesaj ama görünce yazayım dedim. Sanki "x işlemci kullanıyordum, y'ye geçtim rahat ettim. o gün bu gündür y kullanıyorum" dermiş gibi bir cümle sanki
(x ve y AMD ve Intel. Tartışma çıkmasın diye kodladım:))
siyah yaşam,beyaz ölüm.
kendimizi bildik bileli Beşiktaşlıyız evellAllah..
bir dost5-6 yaşlarında dayımın etkisiyle fenerliydim.zaten fenerlilerin yarısı babasının,dayısının baskısıyla fenerli olmuşSonra tövbekar oldum aslıma döndüm .
********** BEŞİKTAŞ'lıyım . ******************
ama tebrikler zararın neresinden dönsen kardır kardeşimSon Düzenleme: brkkartal ~ 09 Eylül 2007 22:01
Herzamn fener ama bi kere avrupa da tuttuğum takımı deiştirdim realde barça ya geçtim
7 yaşında aslıma döndüm GS
eskiden fenerliydim
çok kötüydü o günler.
Fenerliler kızmasın
canavarPC7 yaşında aslıma döndüm GSiyi olmuş döndüğün, Fenerliler tabiri caizse döneklere ihtiyacı yok :D
eskiden fenerliydim
çok kötüydü o günler.
Fenerliler kızmasın
Şaka yapıyoruz şurada heralde hiçbi takıma hakaret etmek değil kimsenin amacı 'seviyeli' konuş elvis32
canavarPCŞaka yapıyoruz şurada heralde hiçbi takıma hakaret etmek değil kimsenin amacı 'seviyeli' konuş elvis32canavarPC, sen şaka yapıyorsan elvis32 de şaka yapıyor; bunda "seviyesiz" ne var?
- 1
- 2