mutlaka herkes hayatında 1 veya 1 kaç kez takım değiştirmiştir siz kaç kere takım değiştirdiniz?
hayatınızda kaç kere takım değiştirdiniz?
- 1
- 2
kendimi bildim bileli beşiktaşlıyım...
Hayatımda hiç takım değiştirmedim.Ölene kadar Fenerliyim !!!
Ben de küçüklükten beri Fenerbahçe'liyim ( elvisle aynı takımı tuttuğumuzu bilmiyordum:) ). Ama eskiden (3-4 sene önce kadar ) hangi takımlısın sorularından sıkılıp Real Madrid dediğim bile oluyordu.
nooby-user'dan gerçekten nooby 1 soru olmuş anlaşılan..
Takım değiştirilmez yav..
İyi gününde, kötü gününde Galatasaray!!
Oyunculara değil, renklere aşığız!!
Elle kolla değil, bilekle; parayla pulla değil, yürekle!!
Hayallerinizin bittiği yerde bizim gerçeklerimiz başlar!!
Tek büyük GALATASARAY
Bu soruya kim cevap verebilir ki kaç kere takım değiştirdiğini? Ben de kendimi bildim bileli FB diyecem çünkü..
bende arakdaşlar kendimi bildim bileli gsliyimdir
İki kere takım değiştirdim(dönek demeyin)İlk tuttuğum takım Fenerbahçe'ydi.95-96 yılında haksız bi galibiyet aldığı için Beşiktaş'a geçtim.2000 yılında ise sebebi hatırlamadığım bi nedenden dolayı ve babamın Trabzonlu olması sebebiyle Trabzonspor'lu oldum.Ondan beri de öyleyim.
galatasaray ile başladım bilemeden küçüktüm aklım ermeye başlayınca fenere geçtim rahat ettim
kamikazeİki kere takım değiştirdim(dönek demeyin)İlk tuttuğum takım Fenerbahçe'ydi.95-96 yılında haksız bi galibiyet aldığı için Beşiktaş'a geçtim.2000 yılında ise sebebi hatırlamadığım bi nedenden dolayı ve babamın Trabzonlu olması sebebiyle Trabzonspor'lu oldum.Ondan beri de öyleyim.valla sıranın fenere gelmemesine sevindim, yarın feneri bırakıp başka takıma geçmek için geçerli bi nedenin mutlaka olurdu çünkü, senin takım tutma anlayışın da epey farklı olmalı; her kafası sinirlenen takımına küsse ve başka takıma geçse herhalde GS ile FB taraftarları tamamen yer değiştirirdi :) Yani anla işte; soru saçma, ama böyle cevaplar görünce soru da mantıklı geliyor haliyle.
DOĞDUMDADA FENERLİYDİM ÖLÜMDEDE...
Her Zaman Her Yerde En Büyük BEŞİKTAŞ.....
Sapına Kadar Değil Ölümüne BEŞİKTAŞ......
ÇARŞI......
koçum benim sende bizdensin...
5-6 yaşlarında dayımın etkisiyle fenerliydim.
Sonra tövbekar oldum aslıma döndüm .
********** BEŞİKTAŞ'lıyım . ******************
koyu bir trabzonspor taraftarıyım.eskiden de böyleydi şimdi de böyle.bi de avrupada manchester united ı çok severim......
forumda bjk li bolmuş.....
ölene kadar AMD VE GS liyim
... az sonra AMD - İNTEL kavgası başlıyor
sarıyla kırmızıyla anlımızın akıyla ***GS***
- 1
- 2